Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlindedByTheLight (törölt)

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
BlindedByTheLight (törölt) 2011.02.16 14:26:55
Subba Vasárnapina: Kánikula 2010.06.13 13:51:31
KláriDuplaburgerTriplaburgerCsokiZoknis puncikKinek volt az osztálytársa gimiben?(Szia Pödrő!!)..
BlindedByTheLight (törölt) 2010.06.13 14:26:17
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
BlindedByTheLight (törölt) 2010.05.25 16:48:14
Még mindig nem értitek?
Sixx és Hamlet posztja a tökéletes leképzése a világnak, a nézeteknek, a Lostnak.
Hogy nekem miről szólt a Lost vége?
Arról, hogy a halála után mindenki egyenlő lesz, arról, hogy teljesen mindegy miben hiszel, csak higgy valamiben, a templomban az ablak, az összes létező vallás "logója" feltűnt rajta, szólt a szerelemről, hogy néha elveszünk, néha másnak, néha magunknak köszönhetően boldogok vagyunk, hogy megtaláljuk magunkat, szólt a hiúságról, a kapzsiságról, a féltékenységről, a szép és a hatalom utáni vágyakról, és legutolsó sorban arról, hogy álmodik mindenki, hogy létezik a fantáziánk, létezik mindenkiben egy nagyon erős képzelőerő, csak kérdés, hogy ki hogyan éli ezt meg, mennyire használja.
Egy filmet, sorozatot alapvetően azért nézünk, hogy szórakoztasson, hogy valakit egy horror, mást a pornó, a harmadikat a vígjáték vagy dráma szórakoztat, az mindenki egyéni ízlése, viszont annyi, de annyi üres szart látni manapság, hogy már csak azért üde dolog a Lost és, hogy vége lett, mert beszélgetünk valamiről, tehát gondolkodunk, használjunk az agyunkat, anyázunk vagy könnyezünk, teljesen mindegy, nem vagyunk hasonlóak, sosem leszünk, de legalább valami kinyitja a szemünket, aztán küzdünk tovább a hétköznapjainkban, van aki céltudatosan, van aki lézeng, van aki a fantáziáját használva, van aki másra támaszkodva, de éljük az életünket, próbáljuk minél tartalmasabban megélni, utáljuk, hogy meg kell halnunk, és megteszünk mindent azért, hogy sok-sok élménnyel zárjuk le végül a szemünket.
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.03 09:29:00
A vasárnapi Oscar-gála egy Martin Short-Neil Patrick Harris zenés-táncos számmal indul, lehet utána nem lesz érdemes maradni, de ezt mindenképpen látni kell.  A Comedy Central Workalcoholics címmel tízrészes sitcomot rendelt be, ami a telemarketingesek világában játszódik…..
Mindent lehet pótolni, a cukrot édesítőszerrel, a fehér lisztet durum liszttel, a kávét, egy ruhát, az elmaradt leckét. Nagyjából mindent, kivéve a szerelmet. A probléma csak az, hogy ha valaki szakítasz, akkor azt nem pótolni akarod, hanem akkor jön egy jön és nagyon csúnyán…..
Blinded By The Light Annyira... 2007.09.17 13:49:22
...fáradt és kimerült és nemtommi vagyok, és pedig annyi minden történt, hogy nem írok...
El van tűnve 186. Kezd foglalkoztatni, kezd érdekelni! Nincs kedvem Gödöllőre menni, azt hiszem ezt a "nincs kedvem" gyönyörű szópárost minden héten használom:), és szarul ébredtem, néztem a jó filmet, bealudtam rajta, de arra ébredtem, hogy szétrobban a szívem,…..
Blinded By The Light Amit nem... 2007.09.14 21:34:46
...akarok: idősebb nők (értsd: 30as) társaságába keveredni állandóan. Miért pont én? Mert idősebbnek nézek ki? Mert hozzájuk képest fiatal vagyok és idősebbnek nézek? Azért, mert tudják, hogy fiatalabb vagyok, de idősebbnek nézek ki. Akkor sem. Leszek én még annyi, nem…..
Blinded By The Light Ja... 2007.09.13 23:31:22
...egyébként, hogy mi is a mai nap történése, röviden, tömören. Írtam neki ott, hogy nem érdekel, hogy megkért arra, hogy ne írjak neki, de a teste akkor is pótolhatatlan. Tettem utána smile-t, hogy azért értse, nem halál komolyan mondom. Pedig egyébként igen. Ha az elmúlt jó…..
Blinded By The Light Nikoff 2007.09.13 23:23:04
Mostanság jutott tudatomra, hogy mi is a pontos különbség a Canon és a Nikon fényképezők képei között.Ha egy Nikon képét átteszed rgb-ből cmyk-ba teljesen ugyanolyan marad...
Blinded By The Light 186cm 2007.09.13 23:20:26
Magas vagyok én. Meg ő is. Hosszú fekete haj. Bájos, kedves. Mi lesz ebből.....
Blinded By The Light Ígérem! 2007.09.13 12:34:30
Ezentúl írok rendszeresen. Ha már megnyitottam, írni is fogok. Szeretek írni, és ki kell írnom magamból ezt a sok szart...
Blinded By The Light Sose fogok... 2007.09.13 12:32:00
meggyógyulni??? Vagyis kigyógyulni.Minden nap érzem azóta is és ez ritka szar egy érzés, tényleg mintha az embernek fizikai fájdalmai lennének. Elvégre igen, valamit kitépnek belőled, annak nyoma van. Na de ilyen sokáig???Tök mindegy mit csinálsz, kivel találkozol, magas, alacsony,…..
Blinded By The Light s01e01 2007.09.10 15:50:00
Hát mégis csak elkezdem.Majd kiderül miért lesz ez jó nekem, pedig kűzdök ellene már hónapok és évek óta, de most mégis elkezdem. Életem első naplóját. Cut...