Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elisa87

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok! Szeretném tudni, hogy mik ezek? Must have háziállat, de valaki adjon felvilágosítást, kik ők? Üdv: hana" Várjuk az olvasók tippjeit!..
Elisa87 2011.04.11 02:06:04
@belaneni: Ez nagyon jó! :D
"Sziasztok! Nemrég Rómában jártam, ahol van egy tér, Largo di Torre Argentina a neve. Úgy tartják, hogy itt ölték meg Caesart Kr. e. 44. március idusán. De ez a hely nemcsak róla nevezetes, hanem a sok macskáról is, akik itt laknak. Küldök egy adag képet a…..
"Sziasztok!Eddig a nagyvilágból küldözgettem cukiságokat, de nem kell mindig távoli tájakra utazni szívmelengető fotókért, néha elég öt utcányira is átsétálni egy ismerőshöz (ha már sajnos nincs saját kedvenc a sok utazás miatt. :-)Ízisz egy benzinkútnál tengette…..
"Kedves Cukiság!Ezt a pár képet Gina kutyánk emlékére küldöm, ő volt a legédesebb rottweiler. :) Március elején volt két éve, hogy már nincs velünk, de vigasztal minket az utódja, egy rottweiler-labrador keverék, Kíra (az utolsó képen ő látható)" – írta…..
Elisa87 2011.04.06 12:39:53
"Sziasztok!  Ilyen az, amikor egy hosszú nap után helyet szorítok magamnak a zsúfolt asztalon egy kis gyöngyfűzésre, Szeráf pedig helyet szorít magának, mert ő egy kedves és szorgalmas cica, és olyan nincs, hogy ő ne segítsen valamiben. :) A kedvencem, amikor…..
"Sziasztok!Ő Sutyi, 8 hónapos házicica. Van egy bizarr elalvási rítusa, amikor már fáradt. Más macskánál még nem láttam ilyet, talán tud valaki magyarázatot erre anélkül, hogy álllatpszichológushoz kéne vinni :)" – írta nekünk Sutty Ingo. Köszönjük!…..
"Sziasztok!Ő itt Mirci, barátnőm cuki cicalánya, amint éppen különböző élethelyzeteket old meg, teljes cukiság-bedobással. Mirci szeret szintetizátorozni és karmolni. Fürödni nem szeret. :) Üdv: hana"Köszönjük, bár a szintetizátorozós képet…..
Elisa87 2011.03.31 15:51:27
@messalina: Majd azért ha sikerül elkapnotok, hogy a Für Elise-t játssza, akkor küldjétek be a videót :D
Attila hívta fel a figyelmemet erre a fotóra, amelynek láttán összeszorult a szívem. Nem tudom, milyen baleset érhette ezt a kis tündérkét, de jobbulást kívánok neki!Forrás: 9GAG..
"Sziasztok! A hónap közepén vadasparkoztunk egy jót itt, Szegeden, és közben készült néhány kép. Ezek közül válogattam nektek. A leopárdos tudom, tudom, rossz minőségű, dupla rácson keresztül sajnos így sikerült, de annyira megtetszett, ahogy egymással szemben…..
"Sziasztok! Szeretném, ha felkerülne ez a kutyus a honlapra.  Ő volt a világ legaranyosabb és szelídebb kutyája.Amikor Szilvesztekor tűzijáték volt, beleült az ölembe, annyira félt.Mikor odamentem hozzá, az volt az első dolga, hogy lefeküdt a földre, és várta,…..
Elisa87 2011.03.29 02:09:57
"Sziasztok!Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm kutyáját, Roxyt, a gazdi bemutatásában. :)Roxy 2008. július 25-én látta meg a napvilágot, mi 3 hónaposan hoztuk el. Hűvös októberi nap volt, amikor hazajött velünk. Különleges kiskutya, mert nincs még egy olyan…..
Elisa87 2011.03.28 18:55:53
@Dr. Körömlakk ®: Esküszöm nem bírom röhögés nélkül olvasni a kommentjeidet, annyria jók! Mindig megragadod a lényeget! :D
Ez a blog nem a megfelelő hely arra, hogy itt tárgyaljuk ki a leányzó blogját, ezért csak annyit, hogy mikor megnéztem, azt sem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek... Legalább már nem csoádlkozom a kutya ruhácskákon!
Elisa87 2011.03.28 18:58:29
@Elisa87: azaz csodálkozom:)
Elisa87 2011.03.29 02:08:31
@FashionMask: Megint egy értelmes hozzászólást olvashattunk...
"Kedves Cukiság!Gondoltam megosztom Veletek ezt a képet. Két kis dzsungáriai törpehörcsögöm (Muki & Muki) elég csúnyán verekedtek manapság, így kénytelen voltam szétválasztani őket. Amíg meg nem jött a másik terrárium, addig az egyik kicsi muki ki lett paterolva egy…..
"Kedves Cukiság!Már egy ideje meg szerettem volna mutatni Nektek Bunda cicámat, és úgy gondoltam, hogy az elmúlt szeles-napos hosszú hétvégén készült fotók erre alkalmasak. Bunda (nevét a mellékelt fotók alapján kapta) mamája, Hypó cica teljesen sima házi cica, szóval…..