Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telikapohár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
telikapohár 2011.04.07 19:47:07
Gondolkodtak már azon, hogy milyen kár volt egy hosszú cikket elejétől a végéig elolvasni, hisz a lényeg két mondat a harmadik bekezdésben? Érezték már úgy, hogy fölösleges az a kacskaringó, amivel Szent István és Hunyadi Mátyás felé fordul az újságíró, mielőtt…..
Igaz, hogy a tegnapi újságban jelent meg, de még azóta is ott van, tehát nem tréfa.Teljesen komoly, hogy a híres - megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel miatt kurucinfósan kipakolta a hódmezővásárhelyi Fidesz három, általuk felelősnek tartott férfi nevét, lakcímét,…..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...