Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehervar

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
A story idén júliusban kezdődött, pontosan 14-én este. A jelenség megszokott, - szombat lévén – Siófokra indultunk bulizni, de nyilvánvalóan előtte feltankoltunk a tescoban némi alkoholizálásra szolgáló kellékel. Kocsiban folyik az italozásokozta jó kedvből származó…..
fehérváR life Vissza a moszkvát! 2007.09.12 10:17:00
Hétfői motoros élményem után kedden inkább a szülői verda, összkomfortosnak még túlzással sem mondható, vezérlő egységei mögé ültem. A típus stimmel /felicia/, csak épp még 13 lóval kevesebb dübörög a motorban…de ez legalább megy.Napközben egyszer csak csörren a…..
fehérváR life Hmmm! :D 2007.09.10 14:20:00
"Durvább, mint a szamárszex!" mondaná Senti barátunk arra, amit ma reggel éltem át a Romet nyergében (miután két napja lerohadt a kocsim, melózni meg kell menni akkor is, így hát maradt a motor). Indulás: 7:05Érkezés: 7:36Legnagyobb sebesség: 37 km/hÁtlagsebesség: 20…..