Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pzolika95

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
pzolika95 2016.09.29 18:43:37
Erik, jártál már kisebb falvakban, kisebb települések buszmegállójában? esetleg olyan suliba ahova mindent jött mentet felvesznek? rettegtél már éjjel a buszra várva, hogy na most melyik cigány gyerek akarja a telefonodat? nem fosnál be ha azt olvasnád a hírlapban, hogy a szomszéd faluban 2 ezer forint miatt fejszével majdnem megölt egy idős nénit egy cigány gyerek? még tudnám sorolni napokig ezeket a dolgokat, amik megtörténtek velem! Tudom hogy migránsokról van szó, de nem hiszem hogy sokkal jobbak a cigányoknál...sőt... és nem a Fidesz miatt szavazok NEM-el! hanem pont az itt leírtak végett. nem is vagyok fideszes, választásokon nem rájuk fogok szavazni! egyébként én is tervezem a közel jövőben elhagyni az országot munka ügyben. de majd a távolabbi jövőben itt szeretnék családot alapítani. reménykedek benne hogy nem egy olyan országban kell majd ezt tennem, ahol majd rettegnie kell a családomnak!

Nem mondom hogy minden migráns rossz ember, de elég csak pár darab agyhalott jövevény, és akár emberek millióit károsíthatja. ERIK ha neked megér annyit, hogy esetlegesen pár ember meghaljon, mert netán egy kis bomba felrobban valami forgalmas helyen. akkor hajrá!! én nem akarok kockáztatni. így is elég szarba van az ország...ha bejönnek akkor meg főleg abban lesz. mert nem fog tudni az összes migráns egyből munkába állni (bár kétlem hogy dolgozni akarnának) és addig kurva sok pénzbe lenne ez az országnak.