Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antelem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fejezetéhez ért a „paksi titok”, nem először kell a magyar közvéleménynek orosz híradásokból értesülnie arról, hogy valami történt. Most éppen egy, a magyar gazdaság helyzetét és lehetőségeit évtizedekre meghatározó gigahitelről írt alá a kormány úgy, hogy a…..
A tervezett 505 magyarországi álláshelyből 230-at már betöltött a Systemax amerikai elektronikai vállalat, amely a közelmúltban döntött úgy, hogy Budapesten hozza létre szolgáltató központját - hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és Richard Leeds, a Systemax…..
Bár elvileg a drága Lisztferihegy miatt csökkenti a járatai számát a Ryanair, K.B. azt tapasztalta, hogy a józan paraszti észnek nem biztos, hogy túl sok köze van a tervezéshez. A Homár nem talált vasárnap reggeli járatot, csak délutánit, de annak sincs túl sok értelme a hétfő…..
  A hétfői országgyűlési vitanapon Schiffer András azt mondta: nem lepi meg, hogy Lázár János a vitában „továbbra is azt a bolsevik típusú érvelést alkalmazza, hogy mindenki, aki vele ért egyet, a világos oldalon áll, mindenki, aki a másik oldalon van, az a sötét…..
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..