Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korpilla

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hagyma Konténerben, Floridában 2011.04.08 06:06:00
  Gyorsan reggel lesz. Szedem össze magam és megyek ki a sarokra, ott vesznek fel. Ma Karcsi testvére jön értünk egy  platós Forddal.  Itt úgy hivják pickup truck,  de nekem tök mindegy. Előre négyen férnek be, mi öten-hatan hátra telepszünk.Nico…..
hagyma Why? 2011.03.23 05:32:00
 Rövid és egyszerű kérdés. Ahogy a  sirásók is mondják, lassan a testtel!Kicsit vissza kell kanyarodnom itthonról, haza. Lehet csak az én kedvemért, de szeretnék szólni a miértről is, mielőtt elmerülnénk egy floridai  illegális munkás  hétköznapjaiban.Ez én…..
korpilla 2011.03.26 12:03:49
@hagyma: szia! A Homáron tetszettek meg a kommentjeid, azóta is nagyon bejön nekem a stílusod, és a nagyon eredeti humorod. Ha megveszek, sem tudlak elképzelni adóellenőrként, de az ember annyi minden csinál életében. Félre ne értsd, nem ítéllek el érte, hogy olyan munkát is végeztél. Utáltad is. Én is utálnám, sőt nem is tudnám csinálni. De vannak kényszerhelyzetek, amikor nincs más, és valamiből csak meg kell élni. A "lezserkedés" meg szerintem nem volt akkora súlyú (főleg, hogy anyagilag el is rendezted), hogy felakasszanak érte vagy három hónapra.
Nagyon jók az írásaid, ha ebből egyszer könyv lesz, én biztosan megveszem!
nagy örömmel olvasok mindent tőled.
Üdv neked és a családodnak!