Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirx_cadet

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Story Online elkezdett foglalkozni az egyház elleni friss vádakkal:http://www.storyonline.hu/vilaghir/rabszolgamunkaval_vadoljak_cruise_t/30612/Nyomozást folytat az FBI Tom Cruise és a Szcientológiai egyház többi vezetője ellen, mert a gyanú szerint embereket kényszerítettek…..
Pirx_cadet 2011.02.17 19:37:46
@Valerijov: Esetleg a magyar seaorg telephelyét láthattad?
Pirx_cadet 2011.02.18 15:42:29
@kalman: "De miért?"
Mit miért?
Azért látta, mert arra járt és lát.
Ha vak lenne, nem látta volna.
Ha lát, de nem arra jár, akkor sem.
Kasza Tamás maszter dzsedáj ismét nagyot alkotott.  Elsajátotta a fénykard után a Photoshop kezelését is, és a következő reklámanyagot készítette:..
The New York TimesA New York Times, a világ egyik talán egyik leghitelesebb napilapja, szombaton lehozott egy cikket a szcientológia egyház falain belül elkövetett visszaélésekről. (Képek, fotók, videók és a cikk a linken.)A cikk röviden összefoglalva:A történet elsősorban…..
Újabb tüntetésre készül a szcientológia egyház által alapított, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (angol rövidítés: CCHR) kiemelten közhasznúnak minősített alapítvány. Itt a hadbahívó körüzenet (mert ugye HARCOLUNK az "elnyomás" ellen), változtatás…..
Pirx_cadet 2009.08.21 23:47:31
@Matrox: vagy motyago: Loholoholol ! Ha jól veszem ki, ez itten egy láblövés. A mai napig nem értem, mi értelme több nicket regisztrálni és aztán elfelejteni, melyikről mit írt...
Akartam róla én is írni, de a Velvet megelőzött... Íme, a cikk:     Travolta menekülne a szcientológiából, de nem mer   A színészt állítólag annyira megviselte fia, Jett januári halála, hogy azt fontolgatja, kiszáll a Szcientológiai Egyház nevű szektából,…..
Hubbard az előadásain időnként beszámolt előző életi kalandjairól.   Ezt tette a "ZONES OF CONTROL AND RESPONSIBILITY OF GOVERNMENTS" (A kontroll zónái és a kormányok felelőssége) c. 1960. január 3-i előadásában. Íme: No, my overt act against the American…..
Meglehetős médiablitzkrieggel nyomul a Coca-Cola a magánimportban már hónapok óta kapható Coca-Cola Zero hivatalos magyarországi bevezetése miatt. A termékről a Homár már tavaly ősszel egészen nagy tesztet közölt, ami itt elolvasható. Az újabb kóstolás csak megerősítette, hogy…..
2000 körül bevezetésre került az OTL-ben is az Internet cenzúra. Nem vagyok egy nagy komputerszakértő, úgyhogy a pontos technikai részét nem ismerem, de a következők voltak a szabályok:1. az Internet-csatlakozásra használt számítógépekre (max 1 v 2 ilyen lehetett egy szervezetben)…..
Rémálom blog Claritas 2007.09.04 09:35:00
TIT Kossuth Klub EgyesületClaritas SzakcsoportDokumentációs és információs központ az új vallási jelenségekről –jogi és lelki segítségnyújtás a vallási szervezetek kárvallottjai részére A Claritas Szakcsoport tevékenysége kiterjed:  1. az új vallási…..