Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BrownieHUN (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
BrownieHUN (törölt) 2011.06.16 10:45:59
A cikk írója nem képes csúnya szavak nélkül kifejezni nemtetszését? Nevetséges kisfiú, akinek van egy zenei ízlése (és amit nem kommentálnék...), és ami nem tartozik bele, azt elvakultan utálja.
Ha valaki képes egy Nagy Ferót, egy Ákost egy ilyen halmazba besorolni, ássa el magát mélyen. Nagy Feró és a Beatrice stílust teremtett. Olyan ez, mint a Pink Floyd, a Beatles, Rolling Stones, és a többi (félre ne értsetek: nem a Beatricét hasonlítom össze a Floyddal). Lehet, hogy a végére teljesen megváltozott az eredeti stílusuk, de attól még ugyanolyan klasszisok, mint amilyenek régen voltak.
És ha valaki a Subscribe-ot akarja bevenni a rossz magyar előadók közé, az gyorsan kössön csomót az ujjaira, és takarodjon nagyon messzire. A progresszív metál magyar úttörői. Zseniális zenét csinálnak helyenként; nem mindenki képes egy metál szám közben egy kis szvinges-jazzes-bluesos motívumot betenni, majd folytatni onnan, ahol abbahagyták. Az egyetlen olyan magyar zenekar, ami külföldön simán elélne. Ott talán még azért is lenne nekik jobb, mert nem lennének olyan kis köcsögök, mint itthon.

Igazi magyar mentalitás: "amit én nem hallgatok, az SZAR". A cikk írója azt írja a Quimby-re, hogy "kurva unalmas". Igen, nekik is van egy stílusuk. Depresszív, szomorkás. Ez az a stílus, amiben ők mozognak. IGEN, ÉS? Ha Neked unalmas, akkor ne hallgasd. Mert ennyi erővel mondhatod a Pink Floydra is, hogy unalmas, mert ők is hasonló hangulat-karakterisztikájú számokat csinálnak - csak az épp zeneileg tökéletes (márpedig ha a Floydot unalmasnak mondod, akkor nem vagy más, mint egy faszszopó kis köcsög, aki nem tudja, mit beszél).
Szóval jobb lenne, ha ilyen posztok soha az életben nem születnénk. Talán vannak, akik egyet értenek Veled, de a többség, a ZENESZERETŐ többség nem.

Ja, és még egyszer kérem, hogy ne értsetek félre. Nem az összeset védem, amik fönt le vannak írva. Az ilyen Fluort, meg más szarokat én is legszívesebben leköpném. Ez folyik a csapból, pedig neki semmi köze nincs a zenéhez. Én csak a Nagyokat védem - abszolút joggal. Köszöntem.
BrownieHUN (törölt) 2011.05.20 15:23:17
Az Olaszországba készülő Jersey Shore-stábnak eddig is meggyűlt a baja az olaszokkal, az egyik szereplőnek nem akartak vízumot adni, mert van priusza, és minden fórumon tiltakoztak az ellen, hogy az MTV brutális nézettséget generáló trashreality műsora egyáltalán elkezdhesse a…..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
BrownieHUN (törölt) 2011.03.29 17:26:18
@bigBB: Na ezt nem tudtam. Viszont elvileg törvénybe ütköző, ha olyan csatorna ad egy ilyen neves, európai (sőt, világ!) színvonalú sporteseményt, amely nem földi sugárzású, mint például az RTL, az m1-m2, a Duna TV és a TV2 (hála a Médiatörvénynek!). Így az előbb felsoroltaknak van esélyük.

A Digi azonban kijátszhatja a dolgokat, és csinálhatja azt, hogy csak a futam idejére földi sugárzásúvá teszi magát, és mindenki számára elérhetővé teszi a csatornát. Így viszont szívathatnak minket ugyanazzal, mint sok esetben a retekklub: levágják a végén a riportokat, nincs felvezető műsor, telenyomják reklámokkal az adást, stb. Ezért remélem, hogy jó kezekbe kerülnek a Forma-1 közvetítési jogai.
Új lemezének európa turnéja keretében augusztus 4-én a Fevérvári Zenei Napok vendége lesz a progresszív rockzene koronázatlan királya a Dream Theater. Mindez a zenekar honlapjának tanúsága szerint itt...
BrownieHUN (törölt) 2011.03.27 15:14:33