Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BRU

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Iszlám Állam több tízezer embert csalogatott magához a világ minden pontjáról, paradicsomot ígérve az elfoglalt szíriai és iraki területeket. A valóságban azonban egy brutális, kétszintű társadalmat hoztak létre, ahol hatalmas szakadék tátong a hódítók és a…..
Néhány napja a Migration Aid önkéntesei arról számoltak be, hogy elképesztő állapotok uralkodtak a menekülteket szállító szerelvényeken, ráadásul a hányatott sorsú gyerekek, nők és férfiak órákig kényszerülnek bezárva várakozni az álló vonatokon a határon, mire…..
Az angol nyelv ismerete mára a legtöbb munkahelyen elengedhetetlen, szinte már egy takarítói álláshoz is középfokú nyelvvizsgát kérnek a munkáltatók. Ennek ellenére a ténylegesen angolul tudók elég kevesen vannak, mindössze a magyarok egyötöde beszéli folyékonyan a…..
Mi, magyarok azt hisszük, hogy csak nekünk vannak évszázadok óta húzódó nemzeti problémáink. Pedig dehogy, minden nép küzd a sajátosan rá jellemző össznépi traumával. A németek is, és most nem a holokauszt miatti vezeklésekre gondolok, az csak következmény. Ha megnézzük a…..
A pártpolitikai haszonszerzés miatti menekültügyi keménykedés következtében bűnbakká vált Magyarország a külföld szemében. Moszkvától New York-on át Vancouverig írják az emaileket az ismerőseim, a rokonaim: „Minden este mutatjak a tvben a szogesdrotot es a Keletit. Innen…..
BRU 2015.09.05 10:09:35
Én csak annyit szeretnek hozzáfűzni, hogy az egész a nyugati média hibája. Folyamatosan nézem a BBC-t, Skynews-t ahol óránként jelentkeznek be Magyarországról és mindig azt a benyomást keltik hogy a magyar kormány nem tesz semmit és a rendőrség kegyetlen a bevándorlókkal (az angolok is a migrans kifejezést használják nem a menekültet egyébként). Odamennek riportot készíteni a földön üldögélő emberekhez, akik olyanokat mondanak, hogy azért nem akarnak táborba menni, mert voltak ott két napot és nem kaptak enni meg inni. A riporter beszél a kormányszóvivővel és amikor az visszakérdez, hogy honnan tudja hogy ezek mind a háború elől menekülnek akkor a riporter annyit válaszol, hogy látszik rajtuk. Én jókat mosolyogtam, hogy mindenki szirnek vallja magát, megis afgán plakátokat tartanak a kezükben (és meg a sajt országuk nevet sem tudjak lebetuzni). Két nappal ezelőttig Cameron is a kvóta és befogadás ellen volt, aztán addig mutogattak annak a szegeny kisfiúnak a holttestet a tv-ben, mire szóltak neki hogy veszít a népszerűségéből, ha nem lep, erre kitaláltak, hogy ok befogadnak meg ezreket Szíriából, de azért csak azokat akik meg ott vannak a UN táborban, azok akik mar idejöttek nekik sem kellenek. Végtelenítve adtak a BBC-n osztott képernyőn, hogy balra Cameron bejelent míg a kép másik oldalan a rendőrök verik a síneken a bevándorlókat hazánkban (persze csak azt a részt amiből úgy látszik mintha a rendőrök bántanak szegény családapát).
Gyurcsány nagyvonalú befogadásához csak annyit fűznek hozza, hogy szegény édesanyját aki a fűtetlen szoba-konyhában nyomorog mikor fogja vendégül látni?
BRU 2015.09.05 10:24:40
@♔bаtyu♔: Ezt vitatnam. Én nem Magyarországon elek mar több mint tíz éve és egy nemzetközi cégnél dolgozom ahol a különböző naciohoz tartozó kollégáim 10 percenként jönnek oda hozzam, hogy a magyarok miért ilyen rosszak/rasszisták/brutalisak/ellenségesek
BRU 2015.09.05 11:01:56
@==T==: én meg innen is a hazámat védem, ezért nem értem a durva hozzászólásodat.
  A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig…..
BRU 2015.03.03 14:53:47
Szomorú fejleménnyel folytatódott csütörtökön a Britain's Got Talent című brit tehetségkutató: kiesett a mezőnyből az egyik magyar csapat, a Papp Timi vezette Freelusion. Ők voltak az a kék dresszbe öltözött formáció, akik múlt héten még mindenféle digitális trükköket…..
hogyvolt Éden hotel - 2x30 2012.04.25 06:30:00
Ketten jöttek tegnap a hotelédenbe, két luvnya, hogy Hiperre a frász jöjjön, és még jobban belemásszon Papucs ánuszába, persze ezt csak képletesen tessen felfogni, nem próbálta fel kesztyűbábnak, mint Kemény Henrik Vitéz Lászlót annak idején. A két új közül az egyik Andornak…..
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Orbán Viktor – már nem először – Nicolas Sarkozyt másolja. Ezúttal a hétfői Ma reggelben beszélt arról, hogy reklámmentessé tenné a magyar közszolgálati csatornákat. Mint Süveges Gergő műsorvezetőnek elmondta (a 32. percnél): "a reklámokat a közmédiumokból…..