Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivi000

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fapadossal okosan Varsói egynapos 2012.11.04 17:11:48
Kinek mi ugrik be arról, hogy egynapos repülős kiruccanás? Bergamo, Charleroi, Eindhoven? PLACI-nak Varsó jutott az eszébe, alább az ő beszámolója olvasható. A nyári krakkói látogatás után kedvet kaptam Lengyelország további feltérképezésére. A választott úticél most…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez az első. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
kivi000 2012.04.04 22:07:29
@benjipd: Tényleg, most így nem találja. Viszont a "charleroi airport" -ra igen.
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a második. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
kivi000 2011.07.06 14:24:28
@Crescendo: Jó reggelt! Pont erről szól az EU, hogy a tagállamok a szuverenitásuk egy részét az EU-ra ruházzák. Ebbe a körbe tartozik például a határellenőrzés szabályozása is vagy pl. a vámok is, így teljesen jogos, hogy erről nem a nemzeti parlamentnek van joga dönteni hanem az EU parlamentnek. Ha nem tetszik akkor ki kell lépni!
Többek kérésére írok egy kedvcsináló összefoglalót a lehetőségekről, amit egy olcsó BUD-TGM repülőjegyből ki lehet hozni. A négy részes cikksorozatban a látnivalók mellett kitérek a helyi lehetőségekre is (azok kedvéért, akik először lépik át a román határt, s minden…..