Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ismerős Arc

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Bő egy hónapot követően jelzem olvasóim felé, hogy még élek. :) A lánnyal végül megszakítottam a kapcsolatot, most már nagyon remélem, hogy végleg. Idő közben valahogy feltűntem a lányoknak, mivel egyre több lány ismerősöm van. Igazat megvallva nagyon sajnálom azt…..
LifeTILT Slim3 2 Reni 20+ 0.nap 2012.03.29 18:01:00
Reni egy nagyon szép magabiztos csaj is lehetne, csak hát van rajta 27 kiló felesleg ami miatt az  önbizalma és az önértékelése erősen a nullához közelit. Reni  jelenleg produkálja az elhízott nők összes negatív tünetét fejben, és ezeket megélve szenved is tőle a…..
Ismerős Arc 2012.03.29 18:43:00
Sziasztok! Kis idő elteltével jelentkezem ismét. Megvolt a félév hála Istennek, már csak 12 hét van hátra, el sem hiszem.  Lassan itt a május és mehetek érettségizni. Viszont lelkileg még mindig nem vagyok a helyzet magaslatán...úgy érzem kezd sok lenni az a sok dolog, ami…..
Sziasztok! Kissé ingerülten fogtam most billentyűzetet, hogy ki tudjam magamból írni a dühöt és le tudjak csillapodni.  A múltkori bejegyzésben említettem, hogy Zsófi "kedves" barátja írt nekem egy "bocsánatkérő levelet", amit le is…..
Egy arc blogja Évbúcsúztató 2011.12.31 18:51:13
Sziasztok! Gondoltam ha már Szilveszter, akkor "firkantok" ide valami kis bejegyzés szerűt. Bár lényegében sok minden nem történt. Vagyis de, sajnos az egyik kutyám elvesztette egy verekedés keretében a jobb szemére a látását. A szemgolyója ugyan még megvan és mozog is,…..
Sziasztok! Ez a bejegyzés lényegében a tegnapi utóirata. Ugyanis azt elfelejtettem mesélni, hogy a lány közölte, hogy a szalagavatón dióhéjban elmesélte a volt osztályfőnökének (aki egyben a magyar tanárom is) a történetünket. De azt gondolom elfelejtette említeni, hogy ha nem…..
 Sziasztok! Eltelt egy kis idő az utolsó bejegyzésem megírása óta, bár közel sem annyi, mint amennyi szokott. :) Lényegében semmi nem változott, max annyi, hogy a lány írt nekem e-mailt. Lényegében gratulált a szalagavatóhoz (JA! Ezúton közlöm, hogy ez a csodálatos esemény…..
Egy arc blogja Helyzetjelentés... 2011.12.03 19:07:00
Sziasztok! Még van egy kis időm indulásig (éjszakai meló), gondoltam írok egy kicsit, hogy az előző poszthoz képest mennyit változott a lelkiállapotom. Hát jelentem semmit, sőt! Egyre rosszabb lesz, összeszorul a szívem, amikor a lányra gondolok és nem tudom épp ésszel felfogni,…..
Sziasztok! Ismét itt vagyok, szokásos havi beszámolómmal (nem direkt csinálom, valahogy mindig ilyen időközönként jut eszembe, hogy megosszam gondolataimat). Sajnos a korábbi bejegyzésekben említett lánnyal arra jutottam, hogy megszakítottam a kapcsolatot. Ugyanis így sok értelme nem…..
Sziasztok! Igen, végre eszembe jutott, hogy ide is kéne figyelnem egy kicsit és a kedves olvasó tábort boldogítani egy pár sorral. Eltelt az iskolából lassan 1,5 hónap, de nem hittem volna, hogy ilyen hamar el fog telni. Még nem annyira kemény a suli, de nem bízom el magam. A…..
Sziasztok!Bő egy hónapja nem írtam ide és hát akárhogy is nézem azt a naptárat már vége is a nyárnak. :( Az igazat megvallva elég vegyesek az érzéseim, volt jó idő, tudtam dolgozni is, viszont sajnos nem tudtam elmenni nyaralni ebből kifolyólag. Azaz el tudtam…..
Sziasztok!Hát jó régen írtam ide, pontosabban egy hónapja. Azt hittem nincs annyi, na mindegy. :P Itt a nyár, sok értelmes dolog még nem történt, leszámítva, hogy itthon időnként áll a bál, mert van 1-2 ember, aki nem csípi egymást. De hagyjuk is ezt a témát.…..
Egy arc blogja Mindig van valami... 2011.06.25 20:13:02
Sziasztok! Kis szünetet követően ismét jelentkezem. A lánnyal semmi változás, mégis felőröl lelkileg ez a téma. Azaz mégis van egy kis változás, nekem olyan sejtésem van, hogy úgy táncol, ahogy a srác fütyül, holott már nem egyszer megbántotta az a fasz, hogy sírt. És…..
Sziasztok! Ismét jelentkezem, de elég vegyes felvágott lesz ez a kis bejegyzés. Nem is tudom melyik részét fedjem fel az érmének először, talán kezdem a jóval. Elkezdtem az edzést, érzem, hogy szépen fokozatosan haladok előre. A megvett súlyzókkal egyre több az edzési…..
Sziasztok! Ismét itt vagyok kb két hetes kihagyás után. Most kivételesen tudok egy kis változással dicsekedni. Nem, nem a lánnyal kapcsolatban, nála max annyi a változás, hogy lassan elkönyvelem, hogy nélküle is van élet. :) A nagy változás munka terén van, kerestem…..
Sziasztok!Nagyon rég voltam itt, gondoltam ideje jelentkeznem. Eltelt majdnem egy hónap, de eddig sok változás nem történt az életemben. A korábban említett lánnyal semmi előrelépés, viszont úgy néz ki a helyzet, hogy a notebook-om kezdi megadni magát, így kénytelen leszek gépet…..
Egy arc blogja Éjszakai élmény 2011.04.27 23:12:56
Sziasztok! Nem nagyon szoktam senkinek sem az éjszakámról beszélni, de ez most olyan kemény volt, hogy muszáj megosztanom. :) Álmodtam ugyanis, hogy késve beértem az órára és az egyik osztálytársamnak számolta az ofő a késéseit. Egyszer csak megszólal egy másik…..
Sziasztok!Jelentkezem, de nem a szokásos helyzetjelentéssel. Vagyis ha úgy vesszük, akkor az, mert a csalódás is egy helyzet... ismét elkezdtem bízni egy lányban és ugyanúgy pofára esés lett a vége, mint mindegyiknek az elmúlt 1,5 évben. Kezdem elveszteni a hitem azzal kapcsolatban,…..
Egy arc blogja Kis beszámoló 2011.04.18 16:48:00
Sziasztok!Rég jelentkeztem, úgy éreztem itt az ideje. :) Második hete, hogy maradt az eredeti felállás, csak a suli, én pedig úgy határoztam, hogyha így alakult, akkor megpróbálom az érettségimet picit feltornázni. Már csak azért is, mert lehet, hogy lesz egy gyenge pillanatom…..
Sziasztok!Voltam tegnap este egy szülinapi bulin, amit szíves engedelmetekkel összefoglalnék. :P Hát fordulatos volt a buli, két osztálytársnőm valami pasi ügy miatt kiborult, az egyik sikeresen le is beszélte a pénzt a kártyámról. Tanulság, hogy többet nem adom oda neki. :D…..
Sziasztok! Írok ide, de nem jó kedvvel, ugyanis kirúgtak a mai nap folyamán a munkahelyről. Pedig pont ma gondolkodtam el, hogy milyen jó, hogy megismertem pár új arcot, már beszélgetek velük, úgy éreztem, hogy a szakma is egyre jobban megy. Lehet, hogy tényleg jobban ment, csak…..
Egy arc blogja Élek még! :D 2011.04.07 20:56:32
Sziasztok! Kis idő elteltével jelentkezem, hogy jelezzem, még élek! :D Suli, meló, szóval lassan azt írom, hogy csak a szokásos. Szombaton viszont fergeteges bulinak nézek elébe, ugyanis egyik osztálytársnőmnek szülinapja lesz. Nem tudom, de mostanság engem vonzanak a…..
Egy arc blogja A munka nemesít 2011.03.31 20:25:13
Sziasztok! Gondoltam adok magamról egy kis életjelet. Itt vagyok negyedik nap, hogy suli mellett melózom is és a héten ma éreztem először, hogy sikerült érdemben is csinálni a dolgom, nem csak vagyok és próbálok úgy csinálni, mintha nagyon tudom mit csinálok. Apropó tudás...…..
Egy arc blogja Helyzetjelenés 2011.03.29 21:33:50
Sziasztok! Megvolt a hét első két napja, és meg kell, hogy mondjam fáradt vagyok. Tegnap megvolt az első melózás a suli után. El kell ismernem, meglátszik, hogy kihagytam csaknem egy évet, de remélhetőleg idővel visszanyerem régi formám és meglesz az a sikerélmény, mint anno.…..
Sziasztok! Ismét jelentkezem egy kis bejegyzéssel, mellyel tulajdonképpen az előző posztban és a címben említett szombatot szeretném összefoglalni. Kezdeném talán azzal, hogy pénteken sajnos kikaptunk alaposan a holland válogatottól. De hát egy VB ezüst érmes csapat mellett…..