Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noerrebro

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég Koppenhágába tettem egy pár napos kiruccanást, ami tökéletesen jó olt arra, hogy kapjak egy elég megnyerő nyitóképet a városról és átéljem kicsit az ottaniak mindennapjait. Korábban olyan kifejezetten nem vágytam ide (öreg hibám, hogy nem rajongok zsigerből a skandináv…..
Noerrebro 2015.11.06 00:13:53
A trendi - Amager szigetén fekvő - Ørestad egyre népszerűbb hely a fiatal koppenhágaiak körében. A ma bemutatandó lakás egy panelházban található, ami véleményem szerint egyáltalán nem hasonlít a hazaiakra.  Mint minden skandináv lakás, ez is sok fényt kap, formái…..
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
Noerrebro 2011.03.25 18:59:03
@vred kid: Nem szar kulfoldon, de nem szar otthon sem. Szerintem nem kell szemelyeskedned csak azert mert eletem 37 evebol valami okbol kifolyolag - amit Te nem tudhatsz es nincs penz sem a dologban - 5 evet nem a hazamban toltok. Nyugi, magyar adofizeto vagyok es sosem minimalberre bejelentett terepjarot vezeto plazamacska voltam.
Noerrebro 2011.03.25 19:01:15
@Filhipposz: Koszonom szepen Filhiposz!