Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totoff

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Repül a rakomány 2008.05.22 08:32:00
Vannak helyzetek, mikor az ember csak a gyors reflexeire és a szerencséjére hagyatkozhat és ezek hiányában sajnos akár tragédia is történhet, ha előttünk egy hanyag sofőr rosszul rögzített rakományával közlekedik. Dapol is hasonló szituációba keveredett, szerencsére ő be…..
A bevallottan birkatürelmű Kamagra Viagra nevű olvasónkat sikerült kihoznia a sodrából egy általa kiskancsónak becézett keménykedő faszagyereknek, aki mégsem bizonyult annyira keménynek. Sziasztok,rendszeresen olvasom ezt az oldalt. Gondolom az én kis történetem is érdekel…..
autózz! A jó hír is hír 2008.04.05 14:05:00
Fecnek hála, most nem tilosban parkoló rendőröket fogunk mutogatni, mert abból volt már épp elég és nem szeretnénk kizárólag negatív példákkal előrukkolni - bár kétségtelen, hogy annak valamiért nagyobb visszhangja van - úgyhogy tessék örülni most ennek a rövid, ámde…..
autózz! Roppant rokkant Ferraris 2008.03.17 13:04:00
Egy tűzpiros Ferrari... Hm, nem lenne rossz! De ha a birtoklása részleges vaksággal és a térérzékelés időleges elvesztésével jár, akkor talán kétszer is meggondolom. Szerintem feljelentőnk, Csaba is érdeklődve várja a magyarázatot. Egyik délután a Pólus Centernél fotóztam a…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
autózz! Hullapelyhes... 2007.12.18 18:12:00
Három és fél napig nincs poszt, a függők meg már kétségbe is vannak esve (fene gondolta volna, hogy vannak ilyen fanatikus autózz!blog függők is). Több email is beesett ma hozzánk, hogy miért nem írunk semmit. Hétvégén azért nem írtunk, mert máskor sem szoktunk, van élet a…..
autózz! Használd az indexet! 2007.12.14 10:38:00
Nem hagyjuk sokáig pihenni közlekedési szakjogászunkat, ezúttal az index használatával kapcsolatban kapott egy kérdést, amire talán sokak számára egyértelmű a válasz, akik számára pedig nem, azok úgysem vallják be. Mindenesetre most eloszlatjuk a kétely minden sötét fellegét.…..
Korrektorblog Csoda szar 2007.12.09 19:14:00
Az -e kérdőszót az állítmányhoz kell kapcsolni, és ha a fókuszhoz kapcsolod, büdös a szád. – Új nyelvművelő műsor az m2-n. – Nem kívánom, hogy szarvasunkkal nyíl, bomba, méreg végezzen, de azt igen, hogy akkorát bukjon, mint az ólajtó...
autózz! Mondeo vs. Mondeo = árok 2007.11.09 10:03:00
E heti Darren trilógiánk utolsó epizódjához érkeztünk, ezt azok is nyugodtan elolvashatják, akik nem szeretik az anyázós posztokat. Sőt, nekik kötelező, mert ritkán van ilyen alkalom, hogy nem anyázunk egyfolytában. Na majd a kommentekben! Hévízre tartottunk Párommal és az ő…..
Ha ledózerolnák és sóval behintenék a helyet, a néhai Pallasz Hotelt üzemeltető srácok abból is profitálnának. A sorozatos lopások révén megboldogult szállodakomplexum kettes számú egysége, a Bencés Panzió sajátságosan pofátlan válfaját űzi a reklámozásnak "egy…..