Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alinea Kiadó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
Alinea Kiadó 2016.12.04 10:12:20
@Sokorai_Atala:
Ez valójában nem verseny, hanem egy szórakoztató műsor. Aki tudni akarja, hogy működnek ezek a műsorok, az olvassa el ezt: Ben Elton: Sztárkeverők.
Alinea Kiadó 2016.12.04 10:45:21
@sixx: Igen, de nem véletlenül adjuk ki.
Pár évvel ezelőtt elolvastam úgy 8-10 regényt Ben Eltontól, vagyis egy ideig valószínűleg tényleg kedveltem a műveit, különben biztos nem olvastam volna el ilyen sokat közülük. De most már leginkább csak arra emlékszem a könyveivel kapcsolatban, hogy remekül olvashatók…..
Félrefordítások Kihullás 2011.04.09 14:58:00
Zoltán beküldése az aktualitása miatt kerül ki soron kívül:Mai (április 4.) MTI a japán fukusimai erőmű körüli eseményekkel kapcsolatos hírében ez a gyöngyszem:"A magyar Országos Atomenergia Hivatal honlapján olvasható tájékoztatás szerint az egyes prefektúrákban…..
Alinea Kiadó 2011.04.10 17:18:25
@68nyara:

"Az, hogy egy rakás ember nem értette a szót nem azt jelenti, hogy a szó a rossz"

Nem a szó rossz, a cikk az. Egy MTI hírnél elvárható, hogy a különösebb előképzettség nélküli emberek is megértsék. Tehát vagy ne használjunk ilyen szavakat, vagy ha igen, akkor magyarázzuk meg, hogy mit is jelent.
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
Alinea Kiadó 2011.03.25 09:36:42
@ Dworkyll
@ tekatana

Egy másik blogban(
onlinemarketing.blog.hu/2011/03/23/penz_az_a_legkevesebb) érdeklődtetek az Alexandra terveiről. Nincsenek pontos információim, de amit én hallottam:

Az Alexandra májusban vagy júniusban tervezi az e-könyvek piacán a megjelenését. A tervek szerint a cégnek lesz saját neve alatt futó olvasója, ami 30 ezer -150 ezer forintba kerülhet.

Ennyi a hír, ami jó pár kérdést felvet, de ne tegyétek fel ezeket a kérdéseket, mert tényleg nem tudok rá válaszolni. Tehát nem tudom például azt, hogy tényleg elindulnak-e akkor, ha igen, akkor milyen tartalommal, milyen árazással, milyen védelemmel vagy védelem nélkül, milyen konstrukciókat ajánlanak majd fel a kiadóknak.