Regisztráció Blogot indítok
Adatok
araman

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
Kedves Kata és Attika!Azért írok nektek, mert hallottam, mit mondott Apukátok a tévében. Azt mondta, hogy kértétek, legyen veletek, csináljon közös családi programot arra a keddi napra, ami majdnem két hét múlva lesz és amikor nem kell se dolgozni, se suliba menni. Ő ezt meg is…..
Megtört a jég. Végre sikerült bizonyítékot szereznünk arra, hogy a printmédia piac nem haldoklik. Mi az hogy nem haldoklik?! Él és virul! Csak azt sajnálom, hogy ilyen későn, a megjelenés  után négy hónappal került kezembe a folyóirat, ha korábban jutottam volna hozzá, már…..
Vastagbőr Nem, ezt se mondta 2011.03.22 12:15:00
Kósa a Lázár-videó kapcsán hamisító szocialistákról beszélt, de nem fejtette ki, hogy a Kurucinfót vagy a Hírszerzőt tartja-e annak. A fórumokon, blogokon a fideszdroidok ínhüvelygyulladásig védték Lázár 2008-as szavait. Bár a "Hazudtunk reggel, éjjel, meg este"…..