Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti9

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Hot Chili Peppersnek van egy jó szokása. Felveszi a koncertjeit, aztán felpakolgatja őket egy oldalra, ahonnan hivatalosan le lehet tölteni azokat, akár veszteségmentesen is. Nem minden kerül fel ide, de a magyar rajongók olyan szerencsések, hogy a múlt csütörtöki bulit feltették, és már…..
Lazarbibi +10 kihalt formátum 2014.12.10 21:13:08
Az előző poszt folytatásaként (10 kihalt formátum az elmúlt évekből) lássunk újabb próbálkozásokat. Ebben a kupacban több olyan is van, ami már el sem jutott Európába, ezért nem valószínű, hogy összefutunk velük. A képekre kattintva itt is részletes ismertető fog…..
Kylie Minogue a Kiss Me Once turnéjával látogatott szombat este a fővárosba, hogy a kicsivel több mint félig telt Papp László Sportarénában csináljon egy diszkós bulit. Nem volt ez koncert, persze nem is volt hakni. Ez valami hibrid volt, egy zenés-táncos este a profi fajtából, egy…..
peti9 2014.10.24 17:13:11
Mindenki maga dönti el mit szeret és mit nem. Én nem korlátozom le magam egy műfajra (nagyon nem). Kylie mint nő igen csak vonzó, így 50-hez közel is, ezért jó pár éve elmentem és megnéztem élőben egy showt. És döbbenten jöttem vissza, hogy na ez igen! Azóta lettem Kylie fan. Láttam pop előadók közül Madonnát is és Britney-t is és a közelében sem volt hangulatban. Amit ő jobban tud, az hogy tényleg rád néz, rád mutat és látod rajta, hogy még ha a cikkben is említett pillanatról-pillanatra megtervezett show, élvezi amit csinál és tudja hogy hol van. Az hogy vannak backvokálosai, hogy a színpad szélén van a zenekar?... Hát nem hiszem hogy bárki is a dobosa miatt megy ki a koncertjére :) De becsülendő, hogy a gitárosok, és a két énekes csaj is előrejöttek, és nem a tipikus bemutatom a zenekarom keretein belül, hanem zeneszámok között, vagyis a show aktív részeként.
Amikor a Korn-t vagy a Slipknot-ot (mondtam hogy nem korlátozom magam egy stílusra :) )többször láttam egymás után, és feltűnt, hogy Johnatan Davis ugyanazt az üres fellengzős dumát nyomja le minden koncerten, vagy hogy Corey meggyőzően mondja el szóról szóra ugyanazt egyik nap Bécsben majd másnap Budapesten, akkor nem értem mi ez a nagy ellenszenv a pop előadók iránt.
Ott voltam az említett Pearl Jam koncerten is Bécsben, és valóban egy nagyon intim és meglehetősen nem kiszámítható koncert volt, de annak is voltak előre eltervezett részei. Ilyen a showbiznisz kérem. De míg a Pearl Jam-en azért éreztem jól magam ,mert a Black alatt, vagy az Elderly Woman alatt régi emlékek, szerelmek jutottak eszembe, addig Kylie-n azért, mert egyszerűen az egész pozitív kisugárzású, vidám, és valljuk be jó, még ha gyakran a szövegek igen kis bugyuták is. (Mondjuk a 90-es évek közepén az indie kikacsintása szerintem mai napig a legkreatívabb korszaka volt) Az I Should Be So Lucky-t pedig végre, több Kylie koncert után, élőben hallani először óriási élmény volt.
Mindenki ismeri azokat az érzelmektől túlcsorduló, fájdalmas és rettentően drámai dalokat, amikkel a legtöbben szerelmi bánatukat próbálják enyhíteni vagy éppen még borzasztóbbá tenni. Nos, ezeket a csöppet giccses, "power balladnek" skatulyázott számokat én valamiért nagyon…..
peti9 2014.10.02 00:11:05
Ez nem autós műsor, ez cirkusz, és ezek nem műsorvezetők, hanem bohócok. Mielőtt bárki nekem esne, ezt nem én mondom, hanem James May. Akár mosolyogva, akár fanyalogva mondja ez bárki más, igaza van. Kedden testületileg elmentünk megnézni a Top Gear Live-ot, és vegyes érzelmekkel…..
peti9 2014.07.06 12:20:16
www.youtube.com/playlist?list=PLP8kL9_cesRR2uSJvU7QqKst3pnIl2uqL

Itt van amit felvettem belőle.

Amúgy én azt kaptam amire számítottam. Az élvezhetőségi faktort jelentősem befolyásolta a nyelvtudás. A mellettem ülők rendszeresen késéssel reagáltak mindenre. Meg már az elején arra gondoltam a donut-ot hogy lehet igazán magyarra lefordítani.