Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naijtitu

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mázlisták a magyar válogatott focisták! Ritka nagy szerencséjük volt a pénteki magyar-holland EB-selejtezőn. Míg más ember komoly pénzeket áldoz arra, hogy Londonban nézze focizni van Persie-t, Milánóban Sneijdert vagy Barcelonában Afellayt, addig ők teljesen ingyen és közvetlen…..
naijtitu 2011.03.26 23:01:45
@sklajos: Viszont legalább állami pénz nincs benne. De ne is legyen, max. gyerekfociban.
Sokan nem hiszik, de még a lengőtekézők is több állami támogatást kapnak, mint a focisták. Vagy pl. a Puskásstadionért a válogatott meccsek alkalmával ugyanolyan bérleti díjat fizet az MLSZ, mint teszem azt a Depeche Mode-koncert szervezője.
naijtitu 2011.03.26 23:04:30
@oscar dirlewanger: Gyula bácsit nem baszogatni, a maga idejében a világ egyik legjobb kapusa volt, és a labdarúgás egyetemes fejlődéséhez is jelentősen hozzájárult, csak úgy mint az egész Aranycsapat (ő személy szerint a kapusposzt fejlődéséhez)
naijtitu 2011.03.26 23:35:35
@oscar dirlewanger: Az belső tételed igaz, a második is az lenne ha a 40 + éves kommunizmus meg Demszky nem amortizálta volna le, földrajzi fekvést tekintve még így is dobogós, az utolsó meg hülyeség.
Egyébként az, hogy nem értesz a futballhoz, nem baj, csak akkor ne okoskodj.
Grosics Gyula hozta be az ötödik hátvéd szerepkört a kapusoknak, addig a kapus feladata kb. annyiból tevődött össze, hogy az állt a gólvonal előtt aztán várta a lövéseket. Ugyanilyen kaliberű újítás volt Hidegkuti visszavont középcsatár szerepköre. Ezek ugyanolyan szintű előremutató újítások voltak, mint pl. a '70-es brazil világbajnok jobbhátvéd Carlos Alberto támadó jobbhátvéd pozíciója, vagy Beckenbauer irányító középhátvéd szerepköre.
És nem hiszem el, hogy ide nem ment el a TV2 forgatni, de Zimány Linda fogfehérítése sajtó-nyilvános esemény volt ... Fekete Pákó 10 év után elhatározta, hogy megszerzi a magyar állampolgárságot. Ehhez azonban le kellett volna vizsgáznia alkotmányos alapismeretekből. "A…..
naijtitu 2011.03.26 22:46:35
naijtitu 2011.03.26 22:48:06
@Anselmo: Hát micsinána vazze, benne van a nevében: számokat vesz!
naijtitu 2011.03.26 23:12:10
@max val birca man: Aki magyarul beszél, hallgat népzenét, ismeri a népmeséket, stb., annak van köze Árpád népéhez. Genetikailag lehet hogy a többség nem leszármazott, de egy nép az nemgenetikai, hanem kulturális közösség. Az ősmagyarok, mint a nomád népek általában, sem voltak genetikailag heterogének.
Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy…..
naijtitu 2011.03.26 22:19:11
@zöld erdőbe jártam...: Ákost azért utálja minden "liberális" művész (talán ide is tehettem volna egy idézőjelet :D) mert durvára fáj nekik az a fricska, hogy Ákos 100 %-ig piaci alapon működő produkciója minden szempontból sikert sikerre halmoz, ők meg agyontámogatva is nagyrészt sikertelenek voltak.
naijtitu 2011.03.26 22:31:30
@vitézlajszló: Azokon a posztokon, ahol Borkai, Gyulai, vagy Czene van, eddigi volt valaki, többe nem kerül, sőt, az előző évek pénzlenyúlásait alapul véve valószínúleg jelentősen olcsóbb is így. Az meg, mint mondtam, természete, hogy fideszesek kerülnek oda. Ha majd Vidnyánszky váltja Alföldit a Nemzeti élén, figyeld meg mekkora vinnyogás lesz hallható. Ja igen, persze, ha Alföldit kinevezik oda, az szakmailag megalapozott döntés, ha meg jön helyette Vidnyánszky, az meg kulturkampf. Hát persze.
Eltelt az alkotmány vitájának első hete, amely különös izgalmakat nem tartogatott a politika ínyenceinek. Minden parlamenti párt az előre bejelentett pályán maradt: a kormányzó pártszövetség Szili Katalinnal kiegészítve a javaslatokat tárgyalta, a Jobbik részt vett ugyan az…..
naijtitu 2011.03.25 11:56:54
@pirimogyoró:

"ahol nem csak változtatni nem tudnak a dolgokon, de a hangjukat meg sem hallja a Fidesz"

Ebben teljesen igazad van,de ezen az alapon a teljes 4 éves ciklusban sem kellene bent lenniük.
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
naijtitu 2011.03.24 23:01:36
@hackbard.celine: Matolcsyt mint fő privatizátort emlegetni - tudván hogy a 30 legnagyobb értékű privatizációs tranzakcióból 27-et a Horn-kormány idején követtek el - finoman szólva is enyhe túlzás.
naijtitu 2011.03.24 23:04:07
@ökörpöröly: Kövér apja mióta tagja a Fidesznek ?
naijtitu 2011.03.24 23:09:14
@Labancz: Hogy stílszerű legyek: neveket akarok hallani! :D
(csak és kizárólag bizonyítottan ex-pufajkásokat fogadunk el, a "80-as években az X-minisztériumban tologatta az aktákat" sajnos nem ér pontot :)
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
naijtitu 2011.03.24 17:54:38