Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dragonhunter

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
Az elmúlt időszakban számtalan posztot, cikket lehetett olvasni arról, ne adjuk meg adatainkat, kerüljük ki a népszámlálásnál az adat megadást, mert veszélyes lehet! Ez a fajta bizalomvesztés az államban egy olyan bűn, ami az egész magyar politikai osztályt terheli, de kicsit…..
A CIB-nél gondolnak a jővőre, legalábbis a sajátjukra. Az ügyfeleik gyermekének nyitott Szimba megtakarítási számlákról besöpörtek mindent, hiszen 14 éven keresztül most már csak 1%-ot kamatozik a nekik félretett pénz, azaz konkrétan fogy:Néhány éve a CIB banknál nyitottunk…..
Négyszer 90 percben elevenedik meg immáron a magyar rajongók szeme előtt is Ken Follett lektűrje, a Katedrális, amit a leginkább kémregényeiről ismert walesi író 1989-ben vetett papírra. Az ezeroldalas regény egy képzeletbeli angol város, Kingsbridge története, illetve az ott…..
Előre lejtő, dinamikus forma.Egyszerű elemekből felépülő, de jól hangolt első futómű. Ne felejtsük el, hogy nem felső kategóriás autó, ezt azért is véssük táblára, mert a hátsó futómű akár egy jóval drágább modellben is megállná a helyét. Mai cikkünk…..
Vastagbőr Pokoli ez a történet 2011.08.18 12:01:00
Barczai Gabi a TV2 Akadémia vendégtanára: Gabika "élőben", a kamera előtt kapta el a kukoricatolvajokat a Napló riportjában (09:30-tól): A "bűncselekmény" után jött a Napló pokoljárása. "A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..