Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fincsi_a_kumisz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
fincsi_a_kumisz 2011.03.24 15:35:34
Tisztel Kereszteny Demokrata Fiatal Testvereim!

A nokedlit sziveskedjetek kiszaggatni, a turo rudihoz a turot pedig kezdhetitek bedolgozni. Elindultam, jovok haza!

Majd 20 eve kulfoldon elo, joval 40 ev feletti programozo vagyok es az atlagfizetes haromszorosat keresem a vilag egyik legfejletettebb gazdasagaban, a munkamat nem csak anyagi de erkolcsi ertelemben is elismerik, kituno szakemberekkel dolgozom egyutt akik raadasul intelligensek es normalisak, konferenciakra jarok, idonkent publikalok, helyi barataim vannak akikkel nagyon gyakran osszejarunk es tenyleg minden tekintetben jol erzem itt magam. Amolyan buszkeseg felet is ereztem eddig, hogy megallom a helyem kulfoldon es nem hozok szegyent szulohazamra, Magyarorszagra.

Ma reggel azonban fordult a kocka es bizton hiszem uj fejezet nyilik az eletemben. Elolvastam a magyar kereszteny demokrata fiatalok hivasat. Ezutan melyen a szemebe neztem a menedzseremnek es azt mondtam neki: "se turo rudi se nokedli bazdmeg, therefore en azt mondom neked bakfitty". Ezutan mondtam neki "sorry" es tokon rugtam. Kiszaladtam az irodabol olyan felszabadult erzes fogott el, hogy vegre mehetek haza nokedlit es turo rudit enni.

Ott a helyem abban az orszagban, ahol ilyen nagyszeru kereszteny fiatalsag van amely oly ertelmesen turo rudival es nokedlival csabit haza engem, nyugatra tantorgott kamatrabszolgat.

A mihamarabbi talalkozas remenyeben kivanom nektek draga fiatal kereszteny barataim, hogy Szuz Maria, Szent Margit es St. Michael (nem a Jackson) kovezze ki fardtsagos nemzetmento utatokat sok-sok nokedlivel es turo rudival!

Udvozlettel
Egy boldogan hazatero magyar.

Ui:
Egy kis kumiszt tegyetek mar felre a nokedli es turo rudi melle legyszi. Koszike!

Ui2:
A kacaganyomat hozzatok le a padlasrol.

Ui3:
Az osszes kannasbort ha lehet ne igyatok meg ott a KDNP szekhazban, legyszi hagyjatok nekem is!
fincsi_a_kumisz 2011.03.24 16:05:42
@Radio Silicon: Igen, de szerencsere nem sokaig kell mar veszteskent almodoznom rola, hogy a pusztan a lovat szoren megulo fiatal keresztenyek kozott gyozteskent egyem a turo rudit es nokedlit! Ugy bezabalok bazdmeg, utana megiszok 3 liter bikavert. Berugok mint az allatt ... ezutan megindulunk es gondolom Erdelyt is visszafoglaljuk a tokos magyar keszteny fiatal testvereimmel. (Gyurcsanyt vagd mar pofan ha latod legyszi, Orbannak dolgos kezeire meg ad at kezcsokjaimat es mond meg neki azt uzenem aldja meg is Isten a ... ezeknek a turo rudisoknak az Istene is jo lesz ha nincs mas ott keznel egyelore)
fincsi_a_kumisz 2011.03.28 11:12:34
@Trisztán:
Tehat a nokedli hadmuvelettel csak a fiatalokat vagonirozzatok haza. Tamogatom! Nagyon racionalis allaspont, hiszen a 40 ev feletti mernokok, orvosok, egyetemi tanarok a hazatelepules eseten feltetelezhetoen a szakmai elomentelukkel aranyban allo szaktudast, penzt es kapcsolatokat is haza vinnenek – ez pedig erthetoen nem illeszkedik Semjen Zsolti fele fevilagosult vilagkepbe, sem pedig Semjen fiatal kereszteny vitezeinek nemzetmento programjaba.

Koszonom szepen a magyar ugarra szemuzted a velemenyem! Elegge megnyugtato, hogy a fiatal kereszteny elit, a nemzetet a buziktol, liberalisoktol, hamburger zabaloktol es minden egyebb devianciatol megtisztito magyar-fajvedo-brigad nem ert egyet velem.

Udv
A magyar ugaros

PS:
Lattam az ATV honlapjan Kalman Olga musoraban egy fiatal keresztenyt , aki be volt szarva mint falusi gyerek a metro mozgolepcso elott es ugy ossze volt zavarodva mint a vasorru baba a magneses viharban. Te voltal az?