Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegesmaci01

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malacperselyek türelmetlen csörömpöléssel törnek, spórolt forintok csilingelnek, megkímélt papírpénzek ropognak. Spájzok legfelsőbb polcairól kerülnek elő a megtakarításokat rejtő befőttes üvegek, a párnahuzatok is úgy gondolják, többé nincs mire várni, mert a kisember a tőzsdére igyekszik... Ja!…..
Drága Norbi! Igaz, hogy az a reggeli vizelettesztem, amely nálatok általában a negyedik babát mutatja, nálam pedig azt, mikor füllentetek, azt mondja, aláírásod ellenére a következő bejegyzést nem te jegyzed, de még nem is a hekker írta, ennek ellenére hozzád intézem a válaszom. Egyszerűen…..
jegesmaci01 2014.08.23 10:41:56
@updateminuszegy: Jaj,Isten őrizzen,hogy másképp fogalmazz! Nekem teljesen bejön ez a stílus és itt értelmezően és gondolkodva olvashatok,ami a mai leegyszerűsített "újságírást" némiképp kompenzálja.A két jómadár oldalán tett látogatás után,ott elolvasva a kommenteket,postokat,meg valóságos oázis ez az oldal!
jegesmaci01 2014.08.23 11:07:22
@updateminuszegy: A legnagyobb probléma,hogy az emberek többsége már nem olvas,max. a neten a híreket és valahogy ,már csak egy vékony réteg az,akinek igénye van arra,hogy "ne csak vezessék" olvasás közben és" ne készen" kapjon minden információt,hanem igenis "éljen együtt" azzal amit olvas,legyen figyelmes. Szoktam olyat,hogy egy elgondolkodtató regényt,párhuzamosan olvasok egy Agatha Christie regénnyel,pont azért ,hogy kompenzáljam az egyiket a másikkal. Na,de ez,már igazán nem ide tartozik,csak megszaladtak a gondolataim,meg a kezem a klaviatúrán :)

A jáccásból kipróbálós ötlet nem rossz. Egy kisebb fricska lehet a lopva itt olvasó rajongóknak és a házaspárnak. Talán akkor rájönnek,hogy a mi is a blog eredeti mondanivalója.:)
Rubint Réka minden kétséget kizáróan érdekes jelenség. Halandótól rajta kívül még nem tapasztaltam az övéhez fogható törekvést. Megalkotott magának egy virtuális világot, amelynek elemeit majd három éve tartó fáradhatatlansággal rakosgatja össze. Debütáló posztjait olvasva csupán egy közlékeny,…..
A blog hűséges olvasói már megszokhatták tőlem, hogy bár az esetek többségében sajtóműfajok határmezsgyéjén imbolyogva törekszem a valós véleményem szalonképes csomagolására, időnként azonban sarkosabban és köntörfalazás nélkül is leírom örökzöld célszemélyeimről való meglátásaimat. Ma egy ilyen…..
Schobert Norbert vitathatatlanul különös jelenség az önmagukat csillagoknak képzelő, ZS-kategóriás celebritások égboltján. Rubint Réka és az Update-atyuska mellett számomra még Fekete Pákó az a megfejthetetlen égi tünemény, aki a rokonszenv legapróbb kezdeményét sem képes bennem aktivizálni. Rajtuk…..
jegesmaci01 2014.07.05 18:58:59
jegesmaci01 2014.07.05 19:21:13
@updateminuszegy: A kettő összefügg.Az agysejtjei nagy számban pusztulnak az ivás miatt,a téveszmék,a beszédzavarai mind-mind ennek a következménye,mint,ahogy az állagának romlása is ennek tudható be. Ő nem lesz hosszú életű ember.
Isten éltessen sokáig, Drága Rékánk! Ésssz....ééééssszz moszt bódog vagy? Remélem igen, hisz a napok óta tartó rávezetésed is beleszámítva egészen a jövő heti ünnepi tornáig bezáróan alaposan kihasználod a nyolc napig szavatos gratulációkra kijelölt időszakot. Hosszú előjátékként értelmezhető szolid…..
jegesmaci01 2014.06.28 15:41:28
A Norbi Update oldala illetve Rubint Réka oldala egyaránt dobogós helyeken szerepelnek különféle facebookos népszerűségi ranglistákon. A Norbi Update elméletileg a brand reklámfelülete, de Schobert úr személyes célokra is használja, javára legyen mondva mostanában egyre ritkábban. Privát indíttatású…..
Lehet, hogy nem mindenki számára nyilvánvaló, de az updateminuszegy eddigi bejegyzéseiben kifejezetten arra törekedtem, hogy lehetőleg objektív maradjak a célkeresztbe citált alanyainkkal szemben. Tudom, a Schoberték bűbájos aurájának fényében lubickolóknak ezt hiába is hangsúlyozom ki, ők genetikai…..
jegesmaci01 2014.05.27 12:27:07
Az updateminuszegy blog egy-egy posztja lelkes hírvivők megosztásának köszönhetően olykor-olykor ellenséges felségjelű oldalakon landol. Az általam képviselt olvasótábor gondolkodásával nem kompatibilis Norbi és Réka rajongók reakció gyanánt leginkább az idoljaiktól  ellesett érvelési technikával…..
jegesmaci01 2014.05.24 16:25:12
Van, hogy az ember nem azt mondja ki, amit valójában gondol. Ha előttünk áll, az arcán mégis láthatóvá válnak az érzései. Az internetes kommunikáció már sokkal behatóbb ismeretet feltételez. Hiába a hangulatjelek arzenálja, soha nem lehetünk biztosak abban, a másik ténylegesen mit szeretne…..
Rubint Réka az elmúlt napokban több vele készített mélyinterjú ajánlóját tette közzé. Az általa megosztott kedvcsinálókban azzal kecsegtet, hogy minden eddiginél önfeltárulkozóbb módon beszél a pénzzel nem mérhető értékek fontosságáról, a családnak az életében betöltött központi szerepéről. Az egyik…..
jegesmaci01 2014.05.11 15:58:30
@Gatto Negro: Már többször megtette,de legutóbb azzal,hogy szerintem általa,meg a gyerekei által lesz megszentelve az étel,amit esznek. Gondolom,majd ahogy épp hozza az élet,úgy fogja újra és újra megtenni,hogy Istent,a vallást úgy használja fel,hogy minél több rokonszenvet,vagy szánalmat,sajnálatot hozzon ki azokból az emberekből,akik felületes kapcsolatban vannak a vallással és nem üti őket úgy arcon a sok Istenkáromlás,ahogy bármelyik hívő embert.
jegesmaci01 2014.05.11 15:59:51
@Gatto Negro: Bocs,elírtam! :) Szóval SZERINTE és természetesen nem szerintem,de ő megszentelheti az ételt,van rá jogosultsága.
jegesmaci01 2014.05.11 17:11:13
@Gatto Negro: Én még azt is kétlem,hogy van e rendszeres,normális,asztalnál történő közös vacsora náluk. Elnézve,Zizit,ahogy a földről falatozza a ropit,vagy zsíros norbizacsiból az "egészséges" péksütit olyan este 7-8 körül a rocsnyaiban bömbölő zenére.
Tisztelt Blogcsaládom! Elnézést kérek Tőletek, mivel hetente többet dolgozom, mint 2 óra, ezért még nem tudom befejezni az újonnan elkezdett bejegyzésemet, viszont addig is egy fontos kéréssel fordulok Hozzátok! Szomorúsággal vegyes felháborodással tapasztalom, ahogy a Lowcarb Jellembajnok…..
A következő bejegyzés talán hiánypótlónak jellemezhető fogalomértelmezés szempontjából. Többnyire olyan definíciókat szándékozom összegyűjteni, amelyek Rubint Réka, valamint az ő ellenlábasai számára némileg már ismertek. Az elmúlt napok történései mégis arra engednek következtetni, hogy a szekta és…..
Néhány hete drámai erejű hírrel állt a nyilvánosság elé Schobert Norbert. Szándékai szerint vissza kíván vonulni a bulvárból. Ismerve a médiában való feltűnési viszketegségének előzményeit a döntése megmásíthatatlanságára azért nagy tétű fogadást nem mernék kötni. Pimasz Úr viszont komolyan vette a…..