Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mózes-kóser

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreatív, proaktívról ostoba, destruktívra rontotta hazánk szellemi besorolását a Mensa nevű nemzetközi szervezet, amely a magas intelligenciájú embereket fogja össze.Az indoklás szerint a közbeszéd retorikai színvonala, a logikai készségek és a józan ész oly mértékben…..
mózes-kóser 2011.05.06 11:37:29
Szélsőjobbosok, fajgyűlölők és nímandok helyett jedikkel folytatja munkáját a nemzetmentő szervezet. A Star Wars hagyományokra építő Darth Vaderő célja visszaállítani és megmutatni Magyarországon és a Galaxisban az erő igazi természetét. Eszes Tamás - korának Bácsfi…..
mózes-kóser 2011.05.04 20:02:54
@Llew:
Meglepő a határozottságod, annak dacára, hogy nem vagy képben a témában. A Jedi és a Sith nem a light side és a dark side szinonimái. A bukott jediket az angolban nem csak fallen, hanem dark jedinek is hívják.
Javaslom tanulmányozásra:
starwars.wikia.com/wiki/Dark_jedi
mózes-kóser 2011.05.05 09:55:15
@Llew: @penelope garcia:
Nyugalom, én sem ezzel kelek és fekszek. Egyszerűen ez olyan, mintha a körtére valaki azt mondaná, hogy alma. Minden jóérzésű ember természetesen kijavítaná, hogy az nem alma, hanem körte.
Erre jön egy arrogáns válasz az almázótól, amire én visszakörtézek, ennyi. Attól még nem vagyok körteőrült.

Nem tudom szó szerint idézni a filmeket, de mint mese tetszett. Érdekes, ha azt mondtam volna, hogy "Hülyék, nem Stant ölik meg minden részben, hanem Kyle-t!" mindenki lehurrogna, hogy az Kenny volt, te köcsög. Ráadásul nem is minden részben ölik meg. És ha felháborodok, hogy büdös Southpark rajongók, megint én lennék a köcsög.

Na szóval, itt Llew szólt be a cikkre, kulturáltan kijavítottam, és erre ő hőbörög, hát visszahőbörgök. Hol itt a hiba? (Remélem Llew elolvasta linket.) :-)
mózes-kóser 2011.05.05 17:18:10
@Llew:

Nos először javítottalak ki kulturáltan, aztán az arroganciára én is arrogánsan válaszoltam. De szerintem ássuk el a "fénykardot"! :-)

A Wookiee szót tényleg elírták, de ez ellen már szót emelt más. Amúgy nem vagyok nagy tudor, csak ezt tudtam.

Gondoltam, kiírom, hogy béküljünk ki: "Kezet rá!".
Aztán bevillant egy groteszk kép a témában: egy elképzelt Luke és Vader apa-fia kézfogás (mind a kettő ugye a műkezével). :-)
Egy bank hitelszámlát nyit a hajléktalanoknak, így abból tudják fizetni a büntetésüket. A törlesztést pedig elég ha két éven belül elkezdik. Miután a főváros vezetése megszavazta, hogy az életmódszerű hajléktalanság 50 000 forint helyszíni bírsággal büntethető,…..
mózes-kóser 2011.05.03 09:28:16
@tobias2:
Vagy mehetnek a mecseki uránbányákba törleszteni, de úgy hallottam a szappanfőzdét is választhatják.
mózes-kóser 2011.05.04 12:39:17
@Chazz Reinhold:
Már látom is az újságcímeket:
Az ingatlan alapú jelzáloghitel felvételéért hosszú sorokban álló hajléktalanok a sorban állási időt az LGT "Miénk itt a tér" c. számának éneklésével töltötték ki.
Egy pakisztáni panoptikumon üthettek rajta az Egyesült Államok speciális egységei vasárnap este. A kezdeti eufória után gyanús lett, hogy Elvis, Jimmy Hoffa és Adolf Hitler is előkerült a bunkerként kialakított épületből, ráadásul Oszama bin Laden videoüzentben gratulált az…..
mózes-kóser 2011.05.03 09:14:25
@petru:
Akkor össze lehet kötni a szerb barátainkat a sok kurucinfós őrülttel, akik most hirtelen mind Al-Kaida pártiak lettek. Mellesleg a szerbek mióta csípik a muszlimokat? :-) Attól, hogy egyik félt utálja valaki, még nem kell szentté avatnia a másikat.

1. Bin Laden közveszélyes gyilkos volt => ne védjük már kérem
2. Amerika önbíráskodással gyilkolt => ne védjük már kérem

Mellesleg, mint embert sajnálom, hogy ilyen csúfos véget ért... Ő nem hiszem, hogy arra a 72 húrira hajtott.
Schobert Zalán, a Fitness-házaspár harmadik gyermeke Rubint Réka melléből három hétig Update-pudingot szopott, húsvétkor pedig sikerült kiszippantania egyben egy Norbi Rudit. „Nagyon boldog vagyok, hogy a kisfiunk is a mi termékeinket választja. Egyhónapos gyerekre még…..
mózes-kóser 2011.04.28 10:24:59
@venszivar:

Óvatosabban a megfogalmazással, mert olyan, mintha magadat ajánlanád. (gy.k.: vén szivar.)
mózes-kóser 2011.04.30 13:19:18
@venszivar:
Semmi személyeskedés nem volt benne bátyám! :-)
Csak magas volt a labda.
A Jobbik közleménye szerint, amióta nem járőröznek Gyöngyöspatán, drasztikusan romlott a helyzet. Szemtanúk Predatort és Godzillát is látták felbukkanni. „Polgárőrök nélkül biztos pusztulásra van ítélve a község.” – jegyezte meg egy csak faját vállaló…..
mózes-kóser 2011.04.27 10:41:05
@Dinkainka:

Félnek, hogy ők is urnába kerülnek.
A Petőfi Csarnok melletti égő csipkebokor képében mondott köszönetet Isten azért, hogy szerepelhet hazánk Alaptörvényében. „Szerepeltem már a Bibliában és számos más remek szent könyvben, de külön megtiszteltetés számomra, hogy a magyar nemzet is gondolt…..
mózes-kóser 2011.04.24 11:43:09
@IGe:

Látom nem tudsz válaszolni a megtorpedózott logikátlan okfejtésedre. :-D
mózes-kóser 2011.04.24 13:10:03
@IGe:

IGe!

Azt értem, hogy te összevissza Kuruttyolsz, meg direkt hergelsz mindenkit a számodra ironikusnak tűnő zöldségeiddel. Ez tiszta sor. Unalmas napjaidat így töltöd ki. Ez rendben is van.

DE, hogy az én felvetésemre egy mukkot sem válaszoltál az biztos. Az STN-es okfejtésed hót baromság. :-D

És ha neked az a válasz, hogy visszabeszélsz a háromságról. Hát az megint egy dolog. De akkor nem bennem van a hiba.

Szép napot!
mózes-kóser 2011.04.24 13:40:56
@IGe:

Neked is van egy hitvilágod, nekem is, mindenkinek, aki itt van.

Nyugi, hamar levettem, hogy nem érdemes veled vitatkozni, amint láttad, ironizáltam rendesen.

Egy szó mint száz. Egyértelmű, hogy mindenkit csak ugratsz, és semmi érved nincs. Ez is jól van így.

Sok boldogságot az életben!
Az előadóművész-kreatív a HírCsárdának adott exkluzív interjújában kifejti: nagy öröm neki, hogy felléphet a Sziget 0. napján, mert eddig a lelépésen gondolkozott. HírCsárda: Mit érzett akkor, amikor megtudta: a Tankcsapda után idén Ön kap fellépési lehetőséget?…..
mózes-kóser 2011.04.22 12:22:24
@nesze nektek két harmad...:

És akkor mi van?
A megszavazott új alkotmányt óriási rendezvénnyel ünnepelték a Fidesz prominensei. A nyakkendők kibontása, ollóval összevágása és elégetése után konvojba verődve indultak el az ünnepi rendezvény helyszínére. A honatyák a Parlamentből egyenesen a Millenárisra hajtottak a…..
mózes-kóser 2011.04.22 12:04:10
@O_L_I:

Feverprice => Fever-price => Láz-ár => Lázár
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
mózes-kóser 2011.04.19 11:37:34
@Csávógyerek:

Nincs itt tévedés. A Magyar Királyság következő évtizedeire minden bizonnyal a VIKTORIÁNUS korszakként fognak emlékezni unokáink.

Hazánk böcsülete Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király, Árpád-házi Daka József és Paul Georg Maria Joseph Dominikus von Habsburg-Lothringen (gy.k. Habsburg György) igyekezetén múlik, hogy sikerüljön megnyerni Sharif Horthyt, hogy térjen haza Indonéziából, és legyen az új királyság szellemi vezetője, és a szubud eszméi által tanítsa alázatra igazságos Viktor királyunkat.
mózes-kóser 2011.04.19 15:18:46
Szőcs Géza erről a Fásy mulatóbeli fellépése után beszéltSzőcs Géza kulturális államtitkár szerint tűrhetetlen, hogy egy kommunista nevét viselje Budapest egyik patinás hídja. "Még vagy 10 éve lakott a szomszédunkban az Erzsi, büdös nagy vörös volt, mindenki tudta róla.…..
mózes-kóser 2011.04.19 11:43:04
@főnix:

Ez kérem disznóság! Sérti a hazai zsidóság érdekeit!
A szabadtéri előadáson a feloszlatott Magyar Gárda biztosította, hogy senki ne jusson a színpadra, még a szereplők se. Balul sült el a Jobbik szervezésében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon szombat este bemutatott Hair című musical. A Jobbik által felkért, nemzeti érzelmű…..
A KDNP képviselői az Újszövetség után az Ószövetség szövegéből is merítenének a törvényi szabályozásokhoz. Semjén Zsolt elmondta, hogy végre az Ószövetségre is van idejük figyelni, így számos új törvény előkészítésénél, ha a történeti alkotmányról le is kell…..
mózes-kóser 2011.04.14 22:51:39
@ebedli:

Diplomás ember vagyok, de kikérem magamnak, hogy bárki is leszólja a "kisembereket". (Mitől kisebb vki???)
Semmivel sem jobb az egyik a másiknál, mindenkinek megvan a helye és a feladata, úgy működöképes a társadalom.
Tessék tisztelni azokat, akik ugyanúgy keményen gürcölnek. Csak legfeljebb nem a padban. Akibecsülettel dolgozik, lehet akár nyolc általánosa csupán, az tiszteletre méltó.

Úgy vélem, itt mindenkinek akad anak a felmenői között alacsonyabb sorsúak. (Nézzünk körül apáink, nagyapáink, dédapáink között.) Ha azokat vetjük meg, saját magunkat köpjük arcon. Jó gondolkodást!
mózes-kóser 2011.04.14 23:25:05
@ebedli:
A kommunizmus sem volt olyan emberbarát és egyenlőségpárti, amennyire annak szeretett volna látszani. Elvtársak, persze, elvileg társak, de nem volt ott egyenlőség, még az elvek szintjén sem. :-D
mózes-kóser 2011.04.15 13:04:43
@hallari:

Kedves Hallari, úgy vélem keresztényként nem volna szabad elfeledned, hogy senkinek a Gyehennára jutását nem kívánhatod. Na, de hagyjuk a témát.
Érezzük mi is, hogy a Homárnak új energiára van szüksége, már a visszahúzódó polipok is "változááást" kiáltoznak, ezért el is kezdtük a nagy ellátórendszerek reformját. Ennek első lépéseként több Homár-gyakornok felvételét tervezzük. Jól fog esni a friss…..
mózes-kóser 2011.04.14 16:35:50
@Almaspite:

Van ilyen családnév, hogy Juszka.
De természetesen az is lehet, hogy ő szimplán epres, vagy áfonyás. :-DDD
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
mózes-kóser 2011.04.14 16:13:23
@ja reklama:
Ugyan kérem, a Kelet-Svájci Gárda fel van készülve a rétoROMANI ellenállásra.