Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1 Tippjáték

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Webber: Nem lesz Bahreini GP 2011.06.06 13:10:00
Az ausztrált meglepné, ha idén megtartanák a futamot, annak ellenére, hogy a FIA hivatalosan úgy döntött, október 30-án rendezik a versenyt. A politikai zavargások miatt március közepén elmaradt a nagydíj, de a szövetség pénteken visszahelyezte a naptárba. A pilóták és a…..
Szerencsét hozott a McLarennek a pilóták új overallja. Kínában a piros a szerencse színe, és Lewis Hamilton nem is lehetett volna jobb (vagy, ha úgy tetszik, szerencsésebb), mint hogy megnyerje a versenyt, megtörve Sebastian Vettel és a Red Bull dominanciáját.A McLaren három…..
Sebastian Vettel nem hagyott kétséget afelől, hogy be akarja pótolni azt, amiről tavaly lemaradt Melbourne-ben. A világbajnok 1:23,529-es, óriási idővel szerezte meg a szezon első pole pozícióját, közel 8 tizeddel megelőzve Lewis Hamiltont, aki kiszorította a hazai pályán…..
A német Bild épp a magyar pályába sűrítette bele az F1-főnök összes blőd találmányát, kiegészítve saját hülyeségeivel. Talán mert az eredeti Hungaroringet maga Ecclestone rajzolta meg. Bernie Ecclestone egy-két éve levágható kanyarokat akart, idén azt találta ki, locsolják…..