Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoce!

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
travelBug A Nagy Etető 2016.02.18 19:45:19
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Igazán sajátos a mai poszt, hiszen Digger az angliai létnek elsősorban az őt leginkább zavaró elemeit emelte ki. Szó lesz hát (tömeg)közlekedésről, parkolásról, vásárlásról, és a legendás brit munkabiztonsági előírásokról (tessék megguglizni azt, hogy health & safety…..
yoce! 2016.02.12 22:19:45
@Taxomükke (UK): Én is a Lidlben, Aldiban vásárolok mégse nagyon tapasztalok problémát. Igaz ez vidéki kisváros. A Waitroseban viszont drága és hát vannak érdekes arcok ott. :)
De persze kinek mi a tapasztalata :)
yoce! 2016.02.12 23:12:14
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Ma ismét olyan írást ajánlok a figyelmetekbe, melyben egy régi szerző foglalja össze, hol is tart ma az élete. Stevee jó két és fél éve írt először a blogra, akkori története egy dél-angliai golf klubban ért véget. Most kiderül, azóta mi történt vele – mint a cím is…..
yoce! 2016.01.29 22:25:05
@diggerdriver: Én is voltam kicsit mosogató, mint írtam anno a posztomban. :))
Mindig érdekes olvasni, miként élnek meg a már több éve külföldön élő határátkelők egy-egy ügyintézéssel dúsított hazalátogatást, hogyan csodálkoznak rá a csodás pillanatokra. Ez történt Diggerrel is, no és persze sok minden más a Magyarországon töltött tíz nap alatt.…..
yoce! 2016.01.04 21:42:25
@vityo641(AT): tinydeal.com Nekem a telefonom van onnan. Más: A feleségemmel mi is a kezdetektől olvassuk a HA-t de komentelni csak én szoktam nagyon ritkán.
Vállalkozni sehol sem könnyű, pláne nem külföldön, ahol a nyelvet, a(z üzleti) kultúrát és a piacot is meg kell alaposan ismernünk ahhoz, hogy egyáltalán a siker reményével induljunk neki. (Erről alighanem a törzskommentelők közül is tudnának mesélni páran, remélem, fognak…..
yoce! 2015.12.15 22:28:46
@diggerdriver: Szerintem is sok a kérdés. Pl nekem Májusban megszűnt a munkahelyem. Azóta asztalos vállalkozó lettem de én hiába tervezem meg a hónapokat előre ha ez az ügyfeleket nem érdekli :))) Ez egy teljesen más világ a valóságban. Még szerencse hogy Angol barátommal tudok közösen dolgozni. Így "könnyebb" megvárni míg "beérik" a vállalkozásom.
András érdekes figura, Amerikában ismertem meg. Tudtam, hogy jó társaság lesz, hiszen amikor kiléptünk a bostoni Logan reptér ajtaján, szinkronban forgattuk a fejünket az autók után. Mint később kiderült, ő annyira megszállottja a nyolc hengernek V alakban, hogy gyűjt is mindent,…..
yoce! 2013.12.14 21:34:46
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nemcsak térben, de időben is hosszú út vezetett el a hétéves koromban, a mandulaműtétem után kisírt első Matchboxomtól (sárga Lamborghini Miura) az idei nürnbergi játékvásár modellmennyországáig. Ezt csak azért mondom, hogy lássuk, a remény hal meg utoljára. Az az…..