Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diabolus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön zártkörű szakmai nappal, pénteken viszont már mindenki számára megnyílik a megújult Budai Gourmet. Ismét a Millenáris Parkban lesz a fesztivál, ideiglenesen az egyik tavat is lefedik, hogy több ülőhely legyen a vendégek számára. A szakmai napon tartják meg a Pannon…..
diabolus 2011.06.03 17:57:29
@Mr Chablis: Ugye nem Gerendai üzleti partnere vagy? :) Azért nem kéne őt annyira sajnálni. És nyilván minden borfesztiválnak meg vannak a maga gyerekbetegségei - a Bországgyűlésnek szerinted a kolbászsütő szaga (ami számomra nem olyan kellemetlen emlék), az igénytelen zenék és az egyesek számára nem megfelelő közönség - a Budai Gourmet-nak pedig a minden más fesztiválénál magasabb belépő, a borászatok számának csökkenése ill. a visszatáncolás a Millenáris helyszínéhez, ami azért nem volt annyira lenyűgöző. De távolról megnézve arról van szó, hogy egy kissé indokolatlanul magasra pozícionált rendezvény kiszorított egy ingyeneset, és ennek sajnos nem tudok örülni.
diabolus 2011.06.04 12:33:32
@Mr Chablis: Rendben, világos. Ugyanakkor egy helyszín (pl. Vajdahunyad vára)a maga hangulatával - még ha nem is mindenkinek egyformán vonzó - nem felcserélhető. Az ingyenességet úgy értem, hogy a kostólópohár fizetős volt - leginkább az egyszeri fogyasztónak - akinek már van otthon a vitrinben vagy harminc ilyen, tudja, hogy érdemes elhozni - hasonlóképpen működik az Etyeki Pincefesztivál, és még nem szűnt meg, érdekes. Abszolút a fogyasztó pozíciójából reflektálok erre, a szervezők problémáit nem látom át, és nem is szeretném.
Albert gazda Hogy mondod? 2011.05.31 06:00:00
Bármelyik blogról kerül ki konkrétan borleíró bejegyzés az Index-címlapi ketrecbe, mindig vannak-lesznek, akik villámgyorsan kiakadnak ezeknek a szövegeknek a szóhasználatán. "Ti amúgy komplett hülyének nézitek az olvasót, ugye? Közben röhögtök, hogy van, aki ezt a sok…..