Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buliz-zug

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
Buliz-zug 2011.04.04 01:13:36
@R.zsike:
Sziasztok! Egyetértek! Bosszantó és hülye áprilisi nyögdécselésre van eszük! A programhoz kellene már érteni, hülye viccre futja! Ide írok, mert a hiba jelzéseimre nagy ívben....! Be kellene már fejezni a dilettáns újításokat! De lehet, hogy ezért fizetik az itteni fejlesztőket? a bosszantásunkért?
Jeleztem neki, hogy nekem eddig sem működött a raktár, de legalább nem tűnt el belőle semmi. Tele van, de nem lehet a gyártásokat indítani. Ajándékot küldeni nem tudok, megköszönni sem tudom. Az események a tanyán sem működik, legalábbis csak kevés eseményt mutat, nem látok mindent. Miért kell ötször kiírni, hogy sikertelenül dézsmált valaki?? azt írja ki, hogy kinek sikerült!! vagy ki segített, hogy viszonozni tudjam!!! Miért ugrál folyton a vegyél földet!!??? Ha venni akarok, majd megtalálom a linket! Rossz az ikonok elhelyezése, zavaró és aránytalan!!!!!!
remélem olvassák ezt az illetékesek és kidobálják maguk közül a dilettánsokat, és azokat, akik egész hétvégén fütyülnek a játékra, holott pénteki napokon szokták megdögleszteni!!!!!!
..és ne legyünk mérgesek? dühösek? hiszen folyamatosan dolgoztok a hibák javításán???? Ha én így végezném a munkámat, már rég a híd alatt lennék!!!!