Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WoodyMuscle

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt igazán túl sok probléma, egy átlagos hétnek mondanám 4 edzésnappal, viszont a hét második felében össze kellett szednem magam, hogy kijöjjön ez a négy. Kedd: B (Közepes)    1.2  fekvőtámasz előredőlve: 2x10-8 1.5  teljes fekvőtámasz: 2x11…..
WoodyMuscle 2012.02.17 11:42:28
@Isildur: És azt próbáltad ami a könyvben van , hogy nem lasztira rakod a lábad, hanem vmi alacsonyabb dologra pl: téglára? Vagy egyszerűen a földre az előrenyújtott lábat? Nekem ez összejött .Mármint lemenni guggolásba egy lábon, úgy hogy a földön nyújtottam ki a lábam.Inkább az bosszantott, hogy nem tudom magam feltolni 1X se. Na megpróbálom a 3X20 bolgár guggolást székről aztán meglátjuk. Nyilván ez jópár hét.
Felépülésem határideje újabb heteket csúszik, olvasok hát tovább rendületlenül. Szerencsémre a szerencsétlenségben, hogy rengeteg könyv várja, hogy elolvassam, hála a gyűjtőszenvedélyemnek. Jelenleg éppen az amerikaiak vannak terítéken. A sületlen-keletlen jelzőt az amerikai…..
Igen, elérkezett ez a pillanat is, ha modorosan akarnék fogalmazni, egy évesek lettünk. Ez a hét - az előzőhöz hasonlóan - 4 edzésnapból állt, most viszont szerdán kezdtem. Szerda: B (Közepes)    1.2  fekvőtámasz előredőlve: 2x10-8 1.5  teljes fekvőtámasz:…..
Ez a hét főleg egy váltás előkészítéséről, valamint egy hosszabb korszak lezárásáról szólt. A váltás a guggolás miatt van: egy sor lehetőséget kipróbáltam, hogy mivel lehetne a hetedik szintű gyakorlatot kiváltani - emiatt szerdán nem is végeztem guggolást - és ezt a…..
WoodyMuscle 2011.12.07 11:54:07
@Darky_: Most belegondolva a hátizsák az ugrik, mert pont az a gond hogy hátra akarsz esni. Legalábbis én. Ergo előre kell vmi ellensúly, de oda meg nem tudod felvenni a hátizsákot, mert a comboktól nem fér el. Már gondolkodtam ezen, mert úgy néz ki guggolásból lesz majd meg először a mesterszint. Persze nem most (6. szinten vok) De nem lesz vele gond, és szeretném tovább kitolni a határokat. Szerintem valami keresztsúly a vállakon lesz a megoldás mint a könyvben a csávónak. De kisebb súlyzót előre nyújtva kipróbálom. Viszont a húzodszkodás (2. szint) már vagy 4 hónapja sz*pok. Iszonyat lassan haladok. Valakinek valami 5let , hogy mivel tudnám edzeni azokat az izomcsoportokat amiket ez igényel? Ha vmi tökmás mozgás az se baj. Evezés csigával-t kézenfekvő 5 let, de vmi calisthenic-re gondoltam mert ezért nem akarok konditermet látogatni.
WoodyMuscle 2011.12.08 10:26:11
@lulu77: Az 5let jó, de józan paraszti ésszel akkor lenne hatásos ha mondjuk 3. szinttel sz*pnék (ami még előfordulhat)és akkor valóban a mellénnyel nehezitett 2.szint hatásos lehet. Van is otthon egy eredeti angol málhamellényem 6 millió zsebbel aztán rakok bele vmi súlyokat. De ezt szerintem csak 2+ szinten lesz érdemes használni. Ha felveszem most akkor ennyi ismétlésszám se lesz mint most. Talán a mellény + magasabbra helyezett rúd kombó.Azért köszönöm a hozzászólásokat. Kipróbálok többet is közülük.
Return to the training! Ezzel tudnám nyitni ezt a hetet, és teljesen olyan volt a hét, mint a szünetem előtti hetek. Edzés szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap, az energiaszint, a kettlebellezés és a kajálás is rendben. Hétfő: + kettlebell swing: 2x30 Kedd: + kettlebell…..
Szerdáig külföldön voltam, ott pedig nem sok mindent csináltam, amit edzésnek lehet mondani, eltekintve pl. a dombokra és a dombokról történő gyaloglásoktól, valamint az 5 éves unokahúgom kergetéseitől :) [Zárójelben jegyzem meg, hogy talán jót is tett ez a pár napos…..
WoodyMuscle 2011.06.01 08:31:07
@Isildur: Hali! Én nem vagyok egy táplálkozási szakértő, de kb ez mindennek ellent mond amit tudok erről. A napi egy kajával azt fogod elérni, hogy ha nem vagy elég kitartó akkor belekerülsz egy jó kis yo-yo effect-be. Persze ez szigorúan SZVSZ.
WoodyMuscle 2011.06.03 08:12:14
@Darky_: Pontosabban , próbálj meg legalább 2 liter vizet bevinni naponta. Ez a fogyáshoz is elengedhetetlen , hogy kimossa a felesleges salakanyagokat. Nekem ez nem jön össze. Képtelen vagyok rá odafigyelni , hogy meglegyen a 2 liter víz :O) Csak ha nagyon meleg van, akkor jön össze. Bezzeg sörből...csak 4 üveg ...:O)
Mivel hétvégétől jövő szerdáig nem leszek itthon, ezért egy kis változtatásra került sor. A tizenhetedik hét végéig a fekvőtámaszok és a lábemelések 1 alkalmas fölényben voltak a húzódzkodásokkal és a guggolásokkal szemben, és mivel alapvetően 2 hét alatt egyenlítődnek…..
Kiterjesztettem a hídsorozatot a keddi napokra is. Úgyis magas a haladó ismétlésszám, jól jön majd a gyakorlás. Ezen a héten ismét volt swingelés: kedden és szerdán csak kétszer huszonöt, csütörtökön és pénteken ennek a duplája. 1-2 hét eleji gyakorlatnál a múlt heti enyhe…..
WoodyMuscle 2011.05.04 07:32:46
@RoboBender: Detto: 2 hónapja tolom a CC-t de 3.2 ről még nem tudtam elmenni . 15-15-15 jön össze ha jó napom van. Van amikor kevesebb... Ennyivel tuti nem fog összejönni a 3.3 alapszint. Megfogadtam , ha 3.3ra lépek, csúnyán berugok:O) De az még odébb van. Addig szomjan halok:O)
Mindenféle szempontból ez a hét volt a tréning egyik mélypontja. A hét elején betegeskedtem, az előző hét végi hátfájás kitartott még egy pár napig (egész pontosan kb. péntekig). Valamint valamivel nagyon elronthattam a gyomromat, aminek 2 teljes napon át tartó hasmenés…..
WoodyMuscle 2011.04.29 07:17:28
@RoboBender: Szia! Saját tapasztalatom az hogy alsóbb szinteket érdemes megnyomni. Én is 3-as sorozattal csinálom a 2.4-t és terveim szerint felviszem 3X50 ig. Csak stabil alapokra lehet építkezni. A 4.4 -nél is tovább emelem a lábamat mint derékszög, kicsit megemelve a csípőmet, mert 4.6 nál már csípőből kell majd emelni a lábat függőlegesen lógva. Talán így nem lesz akkora a szintek közötti ugrás.
WoodyMuscle 2011.04.29 07:27:55
@kimihun: Szia! Én Krav Magára járok és ott mindig van fél óra intenzív erőfejlesztést. Pont ez miatt kezdtem el a CC-t mert meghaltam az első edzésen. Most már simán végig csinálom a gyakorlatokat, kivéve a húzódzkodást :O) Isildurral ellentétben én meg túlsúlyos vagyok. Nyílván zsírból egyszerübb izmot "kovácsolni , mint a semmiből. Szóval nálam látszik abszolúte, de még én is az elején járok. Szintén hosszútávra tervezek a CC -vel. Kajáról annyit , hogy szénhidrátra odafigyelni (tészta(kenyér!!) krumpli, kukorica, rizs mértékkel) Esti edzés után fehérje bevitel (gépsonka, natúr húsok, esetleg fehérje turmix). Persze olyan szigorúan én se tartom be:O)
Mozgalmas egy hét volt. Elkezdtem a hidat. Igaz, ezt a szerző későbbre ajánlja, ezért csak hetente egyszer, péntekenként. Valamint előkaptam a héten régi jó cimborámat is, az otthoni (mármint a koliban lévő) tölthető kettlebellt, és elhatároztam, hogy ezentúl minden nap, amikor…..
Hét közben egy elég érdekes és sajnálatos dologgal szembesültem: rájöttem, hogy a húzódzkodáshoz, bármennyire is szeretem, elég gyenge vagyok. Ameddig el nem kezdtem a programot, képes voltam kb. 1 teljes húzódzkodást és még pár fél húzódzkodást végezni, azt is csak alsó…..
WoodyMuscle 2011.04.06 10:51:35
@bacsz: Tudtommal ez mobil, tehát bármikor leszerelhető. Nálam is le/fel lesz minden edzéskor szerelve, mert különben az asszony kivág :O) De majd Darky mester kiokosít minket, hogy ő hogy csinálja. Apropó @Darky: Nem hagy nyomot a rúd az ajtófélfán? Most újítottunk fel és nem szívesen rondítanék bele a képbe.
Királyul éreztem magam egész héten, törekedtem arra, hogy a feladatokat délután csináljam meg, ne maradjanak késő estére. Ez lényegében sikerült is. Befejeződött a lábemelés harmadik lépése, így abból a jövő héttől már a negyediket fogom gyűrni. Kedd: 1.3 …..
Három ponton volt tehát olasz védősereg, és még három ponton német. A legfontosabb a hágó védelme volt, ezen kívül beásott német egységek védték a 208-as erődpontot a dombtetőn, és a műszaki zár átjáróját ellenőrző 206-os pontot. A brit haderő Crusader tankokkal…..
Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy pont az előbb (vasárnap este 10 óra körül) keresgéltem az interneten fegyencedzés témában (konkrétan a bicska guggolásra kerestem rá a gugliban), és a HVG sportrovatának egyik friss bejegyzésére bukkantam, ami a Fegyencedzésről szól. Az…..
A szerdai guggolás szériáját kénytelen voltam csütörtök délelőtt megcsinálni, de amúgy minden rendben volt, mind a négy gyakorlat első lépését sikeresen befejeztem a héten. Kedd: 1.1  fekvőtámasz falnál: 3x50-48-45 4.1  térdfelhúzás: 3x40-38-35 Szerda: 3.1 …..