Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egymillióan

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátaink! Elkészítettük az április 15-i és az április 21-i tüntetések költségeinek pontos elszámolását. Elnézést kérünk mindenkitől a késlekedésért, aki hetek óta várta - jogosan- az összesítést. Sajnos az előző tüntetés egyenlegéből és a…..
 Emlékeztek még a gyerekkorotokra? Levelet írtunk a Mikulásnak, meg a Húsvéti nyúlnak, és bár nem létezett egyik sem, mégis teljesítették a kívánságunkat!Írjunk levelet Schmitt Pál köztársasági elnöknek! Kérjük meg, hogy ne írja alá az Országgyűlés által…..
Egymillióan Sajtóközlemény 2011.04.20 10:09:00
58 egyéni választókerületi képviselő maradt néma az Alaptörvény általános és részletes vitája során. Ez az 58 képviselő 2 millió 610 ezer állampolgárának parlamenti képviseletét lenne hivatott ellátni. A dolgok jelenlegi állása szerint több mint két és félmillió…..
Kedves Egymillióan!A segítségeteket szeretnénk kérni az április 15-én, 21-én tartandó demonstrációk költségeivel kapcsolatban. Az előző tüntetések költségeit kizárólag a ti segítségetekkel sikerült fedezni. Nincsenek mögöttünk cégek, szervezetek, politikai erők, csak…..
Egymillióan 2011.04.19 14:43:28
@naezadurva: Természetesen.
A mai napon 262 igen és 44 nem szavazat, valamint egy tartózkodás mellett – nem név szerinti, egyidejű szavazással – az Országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. (Az egyes képviselők szavazatai itt tekinthetők meg).Az elmúlt napokban városszerte különböző…..
Kedves Egymillióan! A hétvégén sokan és sokféleképpen mutattuk meg, hogy fontos számunkra a szabadság szeretete. Demonstrációk folytak városszerte, melyekből jól látszik, hogy az elmúlt évtizedek kiábrándultsága után képesek vagyunk visszaszerezni a cselekvésbe vetett…..
ÁPRILIS 18., SZENT ISTVÁN BAZILIKA – SÁNDOR-PALOTA14:00 A demokrácia koporsójának felravatalozása, díszőrség17:30 Gyászbeszéd18:00 Gyászmenet a Sándor-palotához19:30 Érkezés a Sándor-palotához, búcsúbeszédÁPRILIS 18-21., SÁNDOR-PALOTAFolyamatos demonstráció a…..
Egymillióan Kedves mindenki! 2011.04.12 16:30:00
Az elmúlt napokban több fórumon is élénk vita indult a Milla és más civil és politikai kezdeményezések kapcsolatáról. Ezúton szeretnénk mindenkit megnyugtatni: egyetlen demokratikus elköteleződésű szervezettől sem határolódunk el! Sőt! Most mindannyiunk összefogására…..
Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla) a március 15-i több tízezres demonstrációval az országos tiltakozási hullám élére állt. A Milla most több civil szervezettel összefogva, minden szabad állampolgárt és a demokratikus erőket egyesítő, közös…..
Magyar civil szervezetek, sziasztok! Mi, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport március 15-i nagy tüntetésének szervezői úgy látjuk, hogy a készülő egypárti alkotmány ellen, a Magyar Köztársaság védelmében a civileknek szükséges újra az utcára menniük.…..