Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baaarna

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Los Angelesben az utóbbi időben nagy kavarodások vannak. A városi vezetőség a street artosok és graffiti művészeknek abszolút nem kedvező mural-moratóriumot vezetett be, amelynek köszönhetően gyakorlatilag minden falfestményt „lebuffolnak”, lefestenek, hiába a tulajdonosok…..
 A Christie's aukciós ház mai (szept. 14), Londonban szervezett árverésén 265 háború utáni és kortárs műalkotás kerül(t) kalapács alá. A 242-es sorszámú mű Banksy Madár és gránát c. alkotása. 68,5x99 cm, 2002-ben készült, olajfestményre fújt, egyedi alkotás. 30-50…..
..
baaarna 2011.05.17 17:03:43
@28. Kifli: Te jóisten egyedűl csak kettő értelmes embertláttam a kommentek közőt (edomkeh,shou) Mi a faszért ilyen hülyék az emberek????
Az 'egyedül' rövid ü , az 'embert láttam' két külön szó, a 'között' második ö-je rövid és két t-vel írják.
link: http://www.youtube.com/watch?v=datK7JQb8QY 0. bevezető rész:- mivel egy folytatás maga a film, ezért eltér a rendes felépítésű előzetesektől- emiatt van egy nulladik bevezető része - ezek szerintem általában akkor kellenek, ha még nem árulják el, hogy pontosan…..
 Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZLPO0NHI1gc Bevezetés:a zene hangulata sejtelmes'pislogás' szerű jelenetváltásokegy mondat 12 másodpercig tart pedig csak pár szóból áll, ez ugyanazt a hangulatot sugározza amit a gyengéd zene ismegfigyelhetjük, hogy két jelenetet…..