Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeimPálban tönkretett

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves praxis olvasók, orvosok, betegek! Kérek mindenkit nagy tisztelettel, hogy ha egész véletlenül, ne adj Isten kórházba kerültök, akkor ne legyetek annyira hülyék, amilyen én voltam. Eszetekbe se jusson magatokkal értéket vinni a kórházba, vagy olyan tárgyat, ami a szívetekhez…..
HeimPálban tönkretett 2011.03.23 11:55:32
@adamantium:

"na most igazodj el a dolgon. én mindenesetre ellenzője vagyok a dolognak, mert sok mindenről hittük azt, hogy fölösleges és elektíven szedegettük ki ezerszámra (mandula, vakbél, ne adj isten homloklebeny) és később kiderült, hogy mégse olyan haszontalan az. 18 év felett persze mindenki azt csinál amit akar, de azzal védekezni, hogy ez a barbár művelet jó a HPV ellen, úgy, hogy az ellen van már oltásunk, minimum badarságnak tartom, ha nem hülyeségnek.
ilyen alapon le is vághatnánk az egészet, vagy csinálhatnánk azt mint szomáliában ahol az asszony hűtlenségét úgy előzik meg, hogy szegénynek még lánykorában kivágják a csiklóját meg a kisajkait. szal én úgy érzem, hogy pusztán higiéniai megfontolásból nem fogok ilyet támogatni és soha nem is végezném el ezt senkin csak gyógyászati célból"

Minden szavad aranyat ér!!!!!!!!!!

Amúgy nem jársz messze az igazságtól.

A 60-as években az USA-ban végeztek a lányokon a makacs maszturbálók esetében ilyen beavatkozást, pici gyerekeken.

Azon merengtem, hogy hány akkoriban praktizáló orvos lehetett tanára vagy példaképe azoknak az orvosoknak, akik között ott vannak az az ember is, aki engem szabdalt szét a késével a Heim Pálban?
HeimPálban tönkretett 2011.03.23 12:06:59
@Bikli néni: Nem unom, nincs más programom. De ha maszturbálni meg csajozni tudnék, biztosan nem írnék egy sort se ide. Meg ha nem ütköznék ellenállásba. Meg nem azt látnám, hogy mások nyugodtan emlegetnek egy posztban konkrét személyt, orvost, akiről lehet tudni, hogy ki... miközben nekem ez tilos.
És miért ne traktálnám? Itt ez lett a téma egy idő után a kommentekben. Miért ne szóltam volna hozzá? Nem tetszik valami, kisember?
HeimPálban tönkretett 2011.03.23 12:07:57
@Máгia: Nem is mindegyik csonkolt szerszámmal van baj. És nem kell időzőjelet használni, tök fölösleges. Ami csonkolt, az csonkolt. Tudod, ott volt, még funkciója is van/volt, majd erőszakkal eltávolították és nem nő vissza. Ez a csonkolás. Ennyi...