Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bdsmszerepjatek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy kis ömlesztett gyúrós csaj széria, csak hogy motiválva legyetek, és rohanjatok az edzőterembe :) ..
Csak egy kép... Biztos mindenkinek más jut eszébe erről. Legyen az valós vagy elképzelt szituáció. Egy szó, egy mondat, vagy egy egész történet.Írd meg ami elsőre eszedbe jut.....
Péniszbe dugni tárgyakat! Na ez igen! Ezek a képek nagyon durvák. A neten keresgélve megdöbbenve olvasm, hogy vannak emberek, akik így orgazmust tudnak átélni. Furó, villa a húgycsőbe. Brrr... Érdekelne a kommentekben, kinek jön be ez a téma, és esetleges tapasztalatok is…..
Ádám és Éva Második forduló 2011.03.17 22:11:00
Ádám mindent szépen elmesélt, hogy miként is boldogítottuk egymást a hosszú hétvége alatt, csak afölött a bizonyos második forduló fölött siklott el nagyvonalúan. Pedig azért az is érdemel néhány szót, s nem csak az bír komolyabb hírértékkel, hogy ő engem…..
Ismét egy komment alapján kezdek új posztba. Barbieds nicknevű olvasóm vetette fel ezt a kérdést, de annyira nagy volt aznap a roham, hogy gyakorlatilag észrevétlen maradt. Pedig érdekes, sokakat foglalkoztató dilemma lehet. Ezúttal nem teszek mást, mint felvezetem a témát, és…..
Sokan, igen sokan tartják vonzónak a tetovált, szétvarrt csajokat. Ha esztétikus, akkor igen vonzó lehet egy kellemes testű csajjal a lét. Mindenek felett igen csak Respect a fájdalomért, amit elviselnek, miközben szétgépelik a testüket.   ..
bdsmszerepjatek 2011.03.23 12:28:11
Testimese Tükröm-tükröm... 2018.09.22 10:06:00
Jó nézni elülről is, hátulról is...
stripped&striped Mezítlábas lány 2011.02.25 21:05:57
 Tegnap egy villamos megállóban láttam egy mezítlábas lányt. Tényleg mezítláb volt, kopaszra volt nyírva a feje. Kíváncsi lettem volna, miért van így? Ellenkező irányba ment, épp szállt fel, amikor észrevettem. Talán vallási okai vannak vagy más világ van a fejében?…..