Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakka-makka

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci tumblren lőtte ezt az egészen bizarr történetet. Hogyan büntethet a VII. kerületi parkolótársaság Újpest külterületén? Kollégám egy eldugott kis újpesti utcában lakik, és reggelre rajta volt a kocsiján egy büntetéses mikuláscsomagot, miszerint nem megfelelő irányban…..
vakka-makka 2012.06.06 12:21:14
@Dr. Kix: Az oláhok akkoriban még mikor mi idejöttünk, a mai Bulgária és Görögörszág határán legeltettek.
Reggeli csúcsforgalomban a 4-6-on, a 7-es buszon vagy a metrón zötykölődve, kiállítások tömegében utat vágva észrevennéd-e, ha valaki egy "álcázott", alig 30.000 forintos RFID olvasóval végigszkenneli a táskádat, zsebedet? Valószínűleg véletlennek vennéd, ha valaki…..
Júliustól negyedévente ellenőrzik majd a cukorbetegek szénhidrátfogyasztását, s aki nem tartja be az előírt diétát, az nem kaphat a korszerűbb gyógyszerből. Első ránézésre akár logikusnak is tűnhet a rendelkezés, de nem csak ésszerűtlen, hanem etikai szempontból is aggályos...
vakka-makka 2012.05.11 08:25:35
@vakka-makka: Bocsi! Ez a 8:00-ásra ment.
vakka-makka 2012.05.11 08:27:23
@Bitó: Igen. Főleg rájuk, hiszen a kettesek "csak" sokkal drágábban kapják a gyógyszert, az egyesek viszont sokkal rosszabb élatminőséget biztosító inzulint kaphatnak.
vakka-makka 2012.05.11 08:32:33
@krüger: Ja igen. Azokra nem, de az egyesek nagyobbat szívnak az biztos.
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy a Digi koponyát lékelt rajta szoftvert frissített a beltéri egységén. Ennek hatására a megszűnt a csatornák rendezésének lehetősége, még prémium szolgáltatásként sem igényelhető. Sőt, jóváhagyni sem kell, elég, ha kikapcsolják a…..
vakka-makka 2012.05.11 07:27:25
@ColT: Nekem az a bajom, ha kérik az ügyfélkódot. Mit hisznek, szórakozásból mondom, hogy valami baj van, vagy mi? Nézzé meg, hogy van olyan előfizető vagy nincs és intézkedjenek, ne engem csuklóztassanak a kódom keresgélésével!
vakka-makka 2012.05.11 07:52:15
@ColT: Épp ezt mondtam. Ezzel nagyon teli van a faszom.
Börtönszleng Lemérgezni 2012.05.07 18:42:00
Lemérgezni: a másik tudta nélkül begyógyszerezni valakit   – Láttad a Jappánt reggel, mekkora szütyő árut vitt a Dagadt Petihez mózolni? Hó végéig elég lenne a szintnek... – Tartozik a Daginak. Azér' azt vágod, Eszmi, hogy ez nem csak sima mózolás? Kávézgatás…..
vakka-makka 2012.05.08 12:27:39
A szervezők nyilvánosságra hozták a debreceni úszó-Eb jegyárait. Ezek szerint legjobbjaink előfutamait 1000 forintért vígan megnézhetjük, de a döntőkre csak úgy ülhetünk be a hatalmasnak nem mondható debreceni uszodába, ha mind a hét napra érvényes bérletünk van. Ebből…..
vakka-makka 2012.05.08 12:16:58
@É2I: Budapestet az egész országból könnyű megközelíteni. Most egy egerszegi, vagy szombathelyi, a szükségesnél sokkal nagyobbat szop, ha van olyan idióta, hogy erre szórja el a pénzét.
A hírek szerint Gyurcsány Ferenc a kilencvenkét éves Lawrence Klein Nobel-díjas közgazdász társszerzője egy nemrég megjelent könyvben. Nyáron egy Sao Paolo-i konferencián elfogadtak egy cikket, ami a könyv hetedik fejezetének látszik.  A cikk hardcore tőzsdei közgazdasági…..
Kíváncsi vagy New York történetére, de a Wikipédia neked túl száraz? Kár is a lexikonokat bújni, amíg ilyen remek videókat találni a neten.  Aimee Hunt rövid animációja kreatív és magával ragadó; tömör bemutatása a város kialakulásának onnantól, hogy Giovanni da…..
vakka-makka 2012.05.06 04:58:37
Természetesen a TASZ-t, vagyis a Társaság a Szabadságjogokért civil szervezetet, legalábbis Kovács Gergő, a legismertebb magyar kétfarkú álpoilitukus, az MKKP elnöke szerint. Mindezt a TASZ fillérekből leforgatott 1%-os kampányfilmjében fejti ki, és bíztat mindenkit arra, hogy…..
 ..
vakka-makka 2012.05.04 14:33:53
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
vakka-makka 2012.05.04 09:13:10
@luciferko: Erre próbáltam én is célozni.:))
vakka-makka 2012.05.04 09:17:16
@neoteny: Látom szótfogdsz! Erőlködj tovább!
vakka-makka 2012.05.04 09:21:25
@neoteny: Győztél! Ugyan láthatóan fogalmad nincs miről beszéltem, de harcoljon itt veled, akinek 80-as az IQ-ja! A te szintedre én nem ereszekdem le a továbbiakban. Eddig is kár volt.
Tegnap Áder János megválasztása után - az előre megírt forgatókönyvtől eltérően - Lezsák Sándor levezető elnök kérésére a parlamentben lévő jobboldali képviselők elénekelték a Székely himnuszt (a szocik nem mert ott se voltak, az LMP-sek meg nem, mert nem). Nehéz kérdés…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Miért csak a szlovák médiából lehetett megtudni, hogy a Két Haver néhány kilométer villanyvezetékért, gázcsőért, pár kínai befektető kegyéért kivette az agendából a szlovákiai magyarokat és mindössze a nemzeti futballstadionok építéséről és a fociról beszélgettek…..
vakka-makka 2012.04.28 06:58:21
@Anti Anyag: Neked fogalad nincs ezekről a dolgokról. Az a magyar aki annak mondja megát, ha teszik neked, ha nem. Nagyon sokan tartják magukat magyarnak a környező országokba. Magyarbbak mintt te, mert ők ellenséges környezetben is vállaják. Te lelkes, magyargyűlölő tót lennél ott, az biztos.
A kilencedik alkalommal megrendezett tököli Buszfesztiválon jól látszott, hogy gyakorlatilag megszűnt a hazai buszpiac. A korábbi évek tapasztalataihoz képest jóval kevesebb látogatót és kiállítót láthattunk a szakmai rendezvényen. Szomorú látvány fogadta a vendégeket a…..
A telekomadó tervezetéből kiderül, ismerősönként kell majd adózniuk a közösségi portált használóknak, a profilképekre is darabonként 3 forintot, míg a megosztás és a like után 2 forintot kell majd befizetni. Nem járnak jobban Farmville-felhasználók sem, nekik pontjaik után…..
vakka-makka 2012.04.27 04:33:43
Zsuzsa unokáját lábtöréssel fenyegette egy BKV-sofőr, amiért belerúgott a kabinjába: Szeretnék megosztani veletek egy BKV buszsofőrrel történt esetet, amely engem nagyon felzaklatott. 2012.04.25-én este a 19.56-kor az Örs vezér térről induló 67-es buszra (rendszáma: BPI012)…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Fogalmazhatnánk úgy is: Fábry Sándor utolsó esélye. Mint ismeretes, a humorista csatornát vált, elhagyván az RTL-klubot, ma esti indulással kéthetente jelentkezik majd új műsorával az MTV-n. Az RTL-nek egy adást 15 millió forintért készített el a stáb, az MTVA-nak ugyanez 15-18…..
A CIB-nél gondolnak a jővőre, legalábbis a sajátjukra. Az ügyfeleik gyermekének nyitott Szimba megtakarítási számlákról besöpörtek mindent, hiszen 14 éven keresztül most már csak 1%-ot kamatozik a nekik félretett pénz, azaz konkrétan fogy:Néhány éve a CIB banknál nyitottunk…..
vakka-makka 2011.09.03 08:20:41
@lobster thermidor: A különadó előtt is így volt.

Ma meg ott a netbank, ha nem akarsz fizetni a semmire. Annak semmit sem kell fizetni és mégis kezeli a folyószámládat tisztességesen, nagyságrendekkel jobb kamatot adva, mint at OTP.
vakka-makka 2011.09.03 11:24:08
@svgh1: A netbanknál nincs kötelező havi befizetés és jobb kamatot ad látraszólóan, mint az OTP. Sokkal jobbat.
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
vakka-makka 2011.06.28 15:22:56
Egyrészt  Ki írta: Lázár János Mit írt: "A rendőri állományban egyértelművé vált, hogy a Gyurcsány-kormány megélhetési válságba taszítja az embereket. A rendőrök a megszerzett jogaik elvesztésétől tartanak, attól, hogy Gyurcsány Ferenc kormányának…..
Ez a blog felvállaltan nem foglalkozik aktuálpolitikával, de a kínai miniszterelnök látogatásával kapcsolatban néhány gondolatot megeresztenék:Eszembe jutott Hofi Géza aranyköpése, amikor azt ecsetelte, hogy nálunk ugye évtizedekig azt szajkózták, hogy a kapitalizmus haldoklik,…..
Egészen elképesztő árazást talált MP a miskolci Auchanban. Az akciós Jägermeister félliteres kiszerelésben literenként 2000 forinttal drágább, mint a 0,7 literes nemakciós változat. Exkluzív...
vakka-makka 2011.06.16 07:33:53
@bestpixel: Az biztos, hogy a Zwack nagy svindler. De meg is érdemli, aki megveszi a "szeszesitaljait" drágábban, mint a gyümölcsből főzött valódi pálinkákat.
Subba Paraszt: Valahol Milánóban 2011.03.27 20:21:52
Lolalal nevű kedves olvasónk emlékezett egy régebbi posztban lévő graffre, és most Milánóban járva nem volt rest lefotózni és elküldeni nekünk, had lássuk mi is, hogy lezúzták a bunkó milánói firkászok...
vakka-makka 2011.03.28 08:15:51
@www.Bisex.hu: Az ilyen paraszton talán segít egy törés. Egyébként Budapesten nincsenek többen száznál. Ők okozzák ezt a mocskot. Kevés kivételtől eltekintve a várost övező falvak lakói. Meg lehetne akadályozni őket ebben (legalábbis, nagyban csökkenteni a számukat és az összerondított felületet), csak a rendőrséget erre senki nem utasítja. Egy csoport öt fővel, néhány hónap alatt csodát tehetne, de nincs meg a szándék. Pedig ez és a kemény büntetések, hatásosak lennének.