Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cianista

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fordítógép Orbán = Gyurcsány? 2011.11.27 11:54:00
Hölgyeim és Uraim!Nem vagyok sem mszp, sem Fidesz fan. Az ország fan-ja vagyok, azért lakom még itt. Még.Azért, hogy lássátok, mennyire "új", és mennyire "velőtrázóan más" a Fidesz és a magyar kormány politikája, bemásoltam ide alulra Gyurcsány híres -…..
cianista 2011.11.27 15:53:15
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Nem lehet véletlen, hogy a Fidesz a "kommunisták" megbélyegzésével egyidőben benyújtotta igazságtalan és antidemokratikus választási rendszerét. És mindezt néhány héttel az alaptörvényük hatályba lépése előtt, amikor az IMF éppen benéz a költségvetésnek nevezett…..
Már csak látványra is nyerő alkat, a jégtáncos Hoffmann Nórát mégis újból faképnél hagyta párja. Miért?Hosszú évekig Elek Attila oldalán láthattuk Hoffmann Nórát, az ifjúkori sikerek után viszont feszültségek miatt elváltak útjaik. Az időközben magyarrá vált Maxim…..
cianista 2011.11.21 12:31:30
Nem számolok azzal első gondolataimban, hogy Orbán Viktor 2014 előtt megbukik. Bár ahogy Európa döntött Papandreu és Berlusconi sorsáról, dönthet Orbánéról is. Jelenleg azonban még erős a parlamenti kétharmad és túlságosan megosztott az ellenzék. Már csak azért sem…..
Mindig a legjobbak mennek el, de mindig. Az autósport és Skócia történetének egyik legnagyobb alakja szűk négy esztendeje már az égi ralipályákon garázdálkodik. 2007 szeptemberében egy helikopterbalesetben életét vesztette az egyszeres ralivilágbajnok Colin McRae (és kisfia,…..
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Politikai felhangjai miatt törlik a narancssárga riasztást, helyette a "mind meghalunk" jelzés kerül az időjárás-jelentésekbe. Exkluzív összeállításunk az összes változásról. 2011. július 1-jétől életbe lép az új médiaszabályozás, aminek végrehatjtására…..
  A kommentek miatti piszkálódás és szörnyülködés az esetek 98%-ában kicsinyes és értelmetlen időtöltés – írtam két hete a Magyar Nemzet és a Népszava egyazon napon megjelent, hozzászólások felett szörnyülködő írása kapcsán. Úgy néz ki, a kommentek…..
Piroslap Orbán waczak szállója 2011.06.30 18:29:00
A Waczak Szállóban Orbán kínai-jelenete után már kipukkadt volna Basil konspirációja, el is ismerné, és vége lenne az epizódnak. Az életben sajnos Orbán nem ismer el semmit, és az epizódnak sosincs vége: tovább kell élnünk ezzel a hatalmaskodó, bornírt alakkal, 2,7…..
Ez a blog felvállaltan nem foglalkozik aktuálpolitikával, de a kínai miniszterelnök látogatásával kapcsolatban néhány gondolatot megeresztenék:Eszembe jutott Hofi Géza aranyköpése, amikor azt ecsetelte, hogy nálunk ugye évtizedekig azt szajkózták, hogy a kapitalizmus haldoklik,…..