Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beus77

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben összefoglalt ötlethez nem nagyon tudok sokat hozzátenni, de azt hiszem nem is kell. A babazászló annyira magától értetődő dolog lenne a gyászlobogó mellett, hogy nem is értem, eddig miért nem jutott senkinek eszébe.Ahogy egy gyászzászló pár pillanatra rossz kedvűvé tud…..
Kocsmablog Janis' Pub 2010.12.11 23:55:00
Helyszín: 1053 Bp., Királyi Pál u. 8. Látogatás: 2010. november 10. 17:10-22:30 > Annak ellenére hasonlít a földszint egy régi lomokkal gazdagított tetőtérre, hogy fölötte van több emeletnyi lakás, a gondosan megálmodott pincerész meg egy mállott falú…..
Beus77 2011.03.22 16:32:11
@hh.zsuzs: Kedves egós Zsuzsa!

Szerencsére vagy nem szerencsére, de bejárnak hozzánk olvasni, viselkedni tudó emberek is! Akiknek nem kell annyit forgatni a fejüket, hogy el tudják olvasni a táblákon:"Kiszolgálás a pultnál!" Akik nem vágnak mindenért pofákat, akik azért térnek be hozzánk, hogy jól érezzék magukat! Ez nem a Hotel Hilton kisasszony ahol megengedhető a személyzet pocskondiázása,, semmibe vétele. Nekünk az aprópénz is pénz, köszönjük, hogy kiegyenlítette a számlát! És valóban, igaza volt a pultos fiúnak, ha ezt magácska szar helynek titulálja többet nem kell betérnie. Vagy ha mégis ilyen helyre vágyik vegye fel a ritmust és próbáljon meg viselkedni!
Megjegyzem a 30 fős társaság még három napon keresztül visszatért hozzánk mulatni(innét mentek a reptérre), mert nagyon tetszett nekik a hely, a kiszolgálás, ahogy a pultnál foglalkoztak velük, a szolid árak, a személyzet kitűnő nyelvtudása. És egy szó nélkül lett utánuk rendbe téve a mellék helység.
Ami meg a barátja "becsapását" illeti nem itt kell rágalmazni, hanem face to face a helyszínen tisztázni. Ha úgy érzi megkárosítottuk kérem tisztázza az üzletvezetőnél!