Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patti79

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A futás a legnépszerűbb mozgásforma. Hogy mennyire igaz az az elmélet, hogy őseink futó életmódot folytattak és ennek köszönhetjük a jelenlegi testalkatunkat és egyáltalán a fennmaradásunkat, azt én innen nem tudom megítélni. Minden esetre, mikor gyerek voltam, akkor képtelen…..
patti79 2018.08.06 22:54:39
@Kelly és a szexi dög: sarokkal fogsz talajt?
patti79 2018.08.08 19:14:02
@Kelly és a szexi dög: ha cipőt nem cseréltél közben akkor valószínű, hogy a futóstílusod változása miatt van a fájdalom. Edzetlen területeket terheltél meg hirtelen. Nem feltétlen javaslom hogy visszatérj az (egyébként helytelen) előző stílusodhoz, inkább csak fokozatosan szoktasd magad az újhoz. A vádlid és a térded is hálás lesz érte.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Eleve bosszntó, ha meg még pénzbe is kerül, akkor az utasból pláne könnyen előbőjik a sárkány egy repülőjárat átvariálásakor, és sajnos még csak nem is feltétlenül jöhet ki nullára belőle. Kivédhetetlen szitunak tűnő helyzet következik. Kedves Homár! engem a Wizzair többszörösen kiakasztott.…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Hétfőn este megírtuk, hogy az Orbán-Simicska hajtépésnek vagy médiaháborúnak az egyik áldozata a Simicska Lajoshoz köthető Hung-Ister ZRT lehet. A cég a médiapiac egyik legnagyobb műsorgyártójaként ismert, és A Dal és a Magyarország szeretlek, valamit a Maradj talpon!…..
Egyik kommentelőnk hiányolta a The Americans harmadik évadban belengetett segget. Nos, ránk aztán senki nem mondhatja, hogy nem hallgatjuk meg az olvasói könyörgéseket. ..
A fenti előzetes láttán szerintem épeszű ember nem fizetne pénzt az Unbreakable Kimmy Schmidt című sorozatért, de a Netflixnek úgy látszik megért pár milliót, mert hamarosan be is mutatják. A sztori szerint egy világvége-szektát lefülelnek, és így kiszabadul a föld alól egy…..
És már csak nyolcat kell aludni. Hogy ezt a sorozatot miért nem veszi meg valamelyik hazai tévé, nem értem. ..
Ha valakiben van egy kis jó érzés, lehetőség szerint elkerüli azt a kényes szituációt, hogy papokat, egyházi embereket basztasson Magyarországon. Egyszerűen azért, mert - történelmi távlatban - sajnos túl közeli még az az időszak, amikor nagyon sok kitűnő és ártatlan egyházi…..