Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kloppi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hahó mindenkinek!Lehet, hogy pang a szellemtevékenység az országban? Itt is csak apró-csepró dolgok történnek. Felkapcsolódik a villany meg ilyesmi. Bár mióta levendula színűre festettük a falakat, radikálisan csökkent a paratevékenységek száma. Azelőtt simán lehetett hallani,…..
"Szia!  Örömmel láttam minap, hogy újra elindult az oldal :) Megmondom őszintén, nem nagyon hittem 100%osan a kísértetekben, paranormális jelenségekben tegnap éjjelig. Történetem a következő.:   Pár napja nem igazán tudok aludni, és egyedül tartózkodni a…..
Ezt a megdöbbentő videót emberterver küldte. Engem nagyon ledöbbentett. ..
Whiteangel, köszönjük szépen! AndilonaSziasztok!  Ez az egész 2 hónapja történt velem. December elején új albérletet váltottam, mert ki akartam próbálni, hogy milyen egyedül lakni. Eleinte mikor elmentem zuhanyozni, mindig olyan érzésem volt, mint, ha valaki nézne, amikor…..
"Helló!Ha érdekel, akkor elmondanám a történetem. Mi egy budapesti XI. kerületi lakást béreltünk 3-an, de egy kis idő után kiderült, hogy a pokol egyik bugyrát béreltük kis. Laikusként mondom a sztorit röviden. Eleinte minden rendben volt de jöttek az apró jelek.…..
Ez a videó El Chupacabra-ban készült. Kirándultak az erdőben, de láttak a bokorban egy élőlényt. Vajon eljött Gollam a Gyűrük urából? ;)  Köszönjük, Norman Bajsz. ..