Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzska7

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
Zsuzska7 2011.03.21 22:40:36
antalvali.com/vizes-cikkek/vajon-az-asvanyviz-megoldas.html

Tessék innen idézek:"Amiből többet is ihatnánk, annak ásványi anyag tartalma nem haladhatja meg a 600 mg/litert. Ez a fajta viszont ritka mint a fehér holló, és semmi garancia nincs rá, hogy valóban megbízható forrásból származik."

Hozzátenném,hogy ők felvették velünk a kapcsolatot,mert érdekli őket a vizünk pont azért mert alacsony benne az ásványi anyag tartalom,és semmivel sincs kezelve!

Kedves Cs!
ha úgy véled, hogy a 216 lópikula,akkor iszogassad csak nyugodtan a kedvenc magas ásványi anyag tartalmú vizecskédet,bizonyára neked van igazad és nem a tudományos vizsgálatoknak! Ha egy kicsit is utána olvasnál a témának,akkor nem írnál ilyen marhaságokat. Talán mi egy kicsit jobban benne vagyunk a témában. Nem ok nélkül kaptuk a kiváló minősítést!

jet set!

A vizünk minősége miatt használhatjuk az alacsony ásványi anyag jelzőt.

Azért nem jó a magas ásványi anyag tartalmú víz,mert ezek szervetlen ásványi anyagokat tartalmaznak, a szervezetnek pedig szerves ásványi anyagra van szüksége nagyobb mennyiségben. Így a szervetlen ásványi anyagtól érszűkületet és vesebetegségeket lehet kapni!

Nézzétek meg a baby víznek mekkora az ásványi anyag tartalma!