Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubens

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Rubens 2020.07.12 20:18:31
@liberalnazi dickheads: Ebben amúgy van igazság (bár a stílus lehetett volna eggyel visszafogottabb is), Dice elég nagy név volt, de ekkorra, mikor a film elkészült, már valóban leáldozóban volt neki. Az volt vele is a baj, mint sok más előadóval, akik ilyen alteregót hoznak létre maguknak, hogy benne ragadnak a szerepben. Ez a Dice karakter eleinte poén volt neki, aztán később már csak így volt hajlandó megjelenni.
Nagy Feró kiválasztása amúgy totális félreértése volt a karakternek. Ráadásul mivel Feró foglalkozása énekes és nem színész, ennek megfelelően rothadék szar az előadásmódja, egyetlen mondatot nem bír normálisan, átéléssel hangsúlyozni. Olyan monoton végig, mint egy kenósorsolás.
Rubens 2020.07.15 15:04:22
@merlinicus: Ó ne már, el is tűntek a behányásai? Kár, olyan szórakoztató volt olvasni a sületlen, ostoba, ám rendületlen arroganciával előadott megfejtéseit :(
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
Rubens 2011.03.21 18:39:49
@kén-e egy nick?:
Fájdalmasan tájékozatlan vagy a történelemben. Horthy István annyira volt fasiszta, mint Kun Béla demokrata. Egyébként is ezt a "horthyfasiszta" témát már illene elfeledni, hacsak nem te is Marx és Engels (vagy még inkább Sztálin) tőgyéből szopogattad a tudományt...
Arról már nem is beszélve, hogy Göring sem volt fasiszta, fasizmus és nemzetiszocializmus között ugyanis jelentős különbségek vannak.
Rubens 2011.03.21 23:08:05
@kén-e egy nick?:
Itt csak egyetlen tény van, kedves (?) uram, mégpedig az, hogy SEMMIT nem értesz a történelemhez. Nem vagyok se újfasiszta, se szélsőjobbos, csak egy történelemtanár, aki ért is a szakmájához és irritálja ha ökörségeket mondanak/írnak, de még mindig nem tanulta meg, hogy idiótákkal kár vitatkozni (főleg az interneten).
Rubens 2011.03.22 12:52:59
@pimpalini:
Valószínűleg tényleg troll. Ostoba, tájékozatlan, mindenbe belepofázik, mindenkibe beleköt, láthatóan dilettáns. "Replikái" igen gyengék, szellemtelenek. Csak dobálózik a kifejezésekkel, de érvek sehol.
Don't feed the troll.