Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teréz Pitykéz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Teréz Pitykéz 2011.05.24 12:56:23
A tinisztár levágott haját vitte turnézni, rajongói nagy örömére, akiknek egy álom vált valóra, hogy találkozhattak a sztártincsekkel. Bieber első lépésként megszabadult vasalt fürtjeitől, majd miután 25 ezer dollárért sikerült eladnia a tincseket, turnézni vitte a már…..
10 fős, Kazinczy-bajszot viselő társaságot tartóztatott le a rendőrség, miután be nem jelentett tüntetésen karlendítéssel emelték magasba a Magyar Helyesírás Szabályait. A „Víznek Árja” nevű helyesírás-náci csoportosulás azután került a rendőrség…..
2 gólnál nagyobb gólkülönbséggel nem kaphat ki a magyar válogatott az új alaptörvény tervezete szerint. „Puskás, Czibor és Hidegkúti emlékére nem engedhetjük, hogy a nemzeti 11 megalázó vereséget szenvedjen el. Ha kell ez ügyben akár a végsőkig is elmegyünk.”…..
A TV2 showmanje ismét rossz helyre állt, ezúttal saját feleségére sikerült parkolnia, de ezen kívül is számtalan izgalmas esemény történt a héten. Hírek röviden.   A Facebookon adja ki új lemezét Lajkó Félix Ismét újszerű együttműködésről tudunk beszámolni a zene…..
Teréz Pitykéz 2011.03.25 23:23:00
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
Teréz Pitykéz 2011.03.25 16:10:38
Frode Caspersen dán szobrász-képzőművész a 2012-es londoni olimpia ellen tiltakozik a homoszexuális építménnyel. "Az építmény az elérhetetlen iránti szüntelen vágyakozásunkat fejezi ki, azokról a vágyakról szól, amelyek már születésükkor halálra vannak…..
Teréz Pitykéz 2011.03.24 08:59:35
A menüben magyaros fogásként újházi tyúkhúgyleves is lesz. A mindent túlélő Bear Grylls éttermet nyitott Londonban, hogy rajongói is élvezhessék azokat az finomságokat, amikben neki a műsoraiban már része volt. A Vomit Bag névre keresztelt étteremben a teríték egy…..
Teréz Pitykéz 2011.03.23 09:47:19
A miniszterelnök külön blogot indít a HírCsárdán, mivel az utóbbi időben számos hibát vétettek munkatársai, akiket nem árt megfegyelmezni. Ezt fogja nálunk dokumentálni. De nemcsak a Fideszben, a kormányban, vagy a parlamentben, hanem az élet számos más területén is elkél…..
Csak legalább 90-es IQ-val rendelkező, pszichológiailag stabil, vagy magas Honfoglaló pontszámú állampolgárok kommentelhetnek július 1-től. „A trollok, a buták és a pszichopaták kizárása a célunk a világhálóról.” – mondta el Szijjártó Péter az internetes…..
Teréz Pitykéz 2011.03.21 15:25:40
@"the dragon": nem ez nem úgy van, hanem kiküldenek egy kérdőívet, de mire te válaszolhatsz már a Hajjháló Péterék felfüggesztik a nethozzáférésedet, és letiltják az IP címedet. Már az ellenzék fejleszti a Marson a ellenIPcímtíltó sunabuzerátort és ha kapcsolódsz akkor te is lájkolhatsz.