Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiszteleg

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bíróság ítéletével nehéz egyetérteni: Szily és Bede cikke bőven belefér a szólásszabadság keretei közé. Heti szavazásaink. Szokásos hétvégi rovatunkban tegnapi cikkünk (Egymilliós ostorcsapás a felajzott hímvesszőn) szavazásának eredményét mutatjuk be. Pénteken a…..
tiszteleg 2011.04.23 19:52:31
A hasonló ügyekben igen járatos bíró intelligensen feladta a leckét a sajtószabadság vitában. Permegelőző precedenst teremtett...Így már senkinek se fog eszébe jutni hasonló esetekben a perindítás. Kiteljesedik a sajtó szólásszabadsága. Ki mer ezek után perrel repetázni a kellemetlenségekből?

Nyugodtan írva maradhatnak a többé-kevésbé hasonló önjellemző cserdítések is. Pl.
w.blog.hu/2011/04/14/a_pedofilok_vedoszentje

A nálunk civilizálatlanabb, intoleráns államokban az ilyesmiért kommandósok törnék rá az ajtót a bűnpártolóra (és a bűnösökre), majd rabomobilba tuszkolnák puskatussal.

...akkor nem érdemkeresztet visz, hanem miskárolóbicskát.

Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit.

a gesztusokból látszik, mennyire fontos nekik, hogy kiálljanak a perverz tata mellett.

a koszovói árvaházakban bizonyára nyílnak új horizontok a szentéletű atyának.
Andy Kurovets ukrán formatervező nem éppen a visszafogottságáról híres. Különleges formavilága valahol a tökéletes használhatóság és az arcpirító megbotránkoztatás határán egyensúlyoz. Egyedi egér-koncepciója elé nem kell túl sok bevezető duma: a kézhez simuló, kellemes…..