Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soya

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újságírók Az osztály 2011.03.23 23:55:00
A mi osztályunk a legmókásabb osztály, poénokból soha nem fogyunk ki. Az órákon ügyeskedünk és figyelünk, isszuk magunkba a tudást.  Íme, az osztályunk oszlopos tagjai Bajkó Péter  Bajkó Péter vagyok, a lakcímem szentendrei, de inkább Budapesten élek. Ide járok tanulni,…..
 Nehéz eset a férfi nem. Bonyolult férfigondolkodásuk néha lehetetlen mi nekünk nőknek értelmezni. Na, szóval visszatérve ehhez a csodás nemhez, hatalmas humorral rendelkeznek, a hódítás tudásával vannak megáldva, csak nem mindegyik tudja ezt kihasználni. Pedig nem kell sok…..
 Manapság egyre több fiatal vállal iskola mellett alkalmi, vagy esetleg főállású munkát. Sok egyetemista a tanulmányai finanszírozásának céljából akar dolgozni, másoknak egyszerűen pénzkiegészítés.  Nem rég olvastam egy hozzászólást. Így szólt: „jó…..
Újságírók Az én nő napjaim 2011.03.23 22:28:00
 A nőnap az én életemben ugyanúgy szokott telni mint az átlagos hétköznapok. Anyukám és nagymamám se fektet erre az ünnepre különösebben nagy hangsúlyt. Sőt, én még azt is elszoktam felejteni, hogy a nőnap mikor is van! Pedig azért erre jobban is…..
Újságírók Nőnapi kommentár 2011.03.23 22:25:00
 A nőnap hagyományai már egész régre nyúlnak vissza az időben. A férfiak gyakranemlegették – a női egyenjogúság egyre nagyobb elterjedését tekintve – jogosan, hogy miértnincs emellett egy férfinap is. Sőt, emlegetik a mai napig, hiszen – bár…..
Újságírók Élet a piacon 2011.03.23 22:20:00
   2011.02.01-én kedden feladatként kimentünk Budapesten a III. kerületben lévő Óbudai piacra.A piachoz érve már az épület előtti járdára is kezdenek kipakolni. A piac belső terében sok-sok asztal,saját kis utak, hogy elférjenek az emberek a sok zöldség és gyümölcs…..
Újságírók Kihalóban a bárzene 2011.03.23 22:17:00
   Az OSZK igazgatója, Szirmai László szerint 1975 és ’80 között 700 zenés vendéglátóhely működött. A hivatásos muzsikusok száma elérte az 1700-at. A legjobb helyek voltak: a Vígmatróz, a Hajnal bár, a Béke-kupola, a Marika étterem, a Búsuló Juhász.…..
  Sayfo Omar a Magyar Demokrata legfiatalabb újságírója, szír felmenőinek köszönhetikülönleges nevét és rálátását a közel-keleti helyzetekre. Egyiptomról szóló cikkéből kiderül,hogy a mostani helyzetet sok minden megelőzte. Az ott élőknek számtalan kihívással…..
     Sötétben kezdődik minden   Télnek idején nem csak hideg, de sötét is van az utcákon. Ha elég korán kel az ember, akkor még láthatja a Holdat is. Reggelente hat előtt kelek, hogy el tudjak készülni az iskolához. Elég nehezemre esik kikelni az ágyból, de…..