Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fedforever

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalanszor halljuk, olvassuk, mondjuk, könnyedén, magától értetődően, evidenciaként: LEGENDA Mintha egyértelmű lenne, hogy az eredmények az idő múltával legendává nemesítik azt, aki elérte őket. Mintha lenne egy képlet, ami alapján egyértelműsíthető lenne, ki az, és ki…..
Ez a régi idézet bukott felszínre bennem, amikor megláttam Roger Federer nyilatkozatát, illetve nevezzük inkább reakciónak a nem kevésbé legendás Martina Navratilova bírálatára. Minden idők talán legnagyobb női teniszezője ugyanis igencsak őszinte és egyenes véleményt…..
fedforever 2011.03.25 07:50:28
fedforever 2011.03.26 09:03:42
@Cathy07: Kösz Cathy!

Kicsit más képet fest így a dolog,mint Csaba felvezetőjében..
Egy jövőbeni teniszőrült blog első bejegyzéseként talán furcsa egy konkrét mérkőzésről írni, de én már csak ilyen vagyok, bele a közepébe! Szóval úgy alakult, hogy a mai döntőt Indian Wellsből a stúdióból kísérhetem figyelemmel, ahol bizonyosan megkérdezik tőlem és…..
fedforever 2011.03.22 10:24:19
@Safi0007: érdekes amit írsz,de azt gondolom,hogy elhinni,nem PR szakemberek által jól kitalált,évek munkájával felépített Novak-kép amit látsz,naivitás.
Mint azt gondolni, az ütő és ruhaváltás azért történt,mert az új szebb és jobb.
Vagy az USO-n,mikor Novak emlékezetes cirkusza Robredo és Roddick ellen azt vonta maga után hogy ahányszor pályára lépett 10.000 amerikai fütyülte ki-következő évben minden be lett vetve Tod Martintól Big Mac-ig,hogy a szimpátiát visszaszerezzék.
Novák-Rafa "őszinte" barátságáról csak annyit, ugyanaz a sajtósuk.
Egy olyan sportban, ahol ennyi pénz mozog, a pénz az úr...