Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szizál

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megcsinálnák egyszer a magyar Elnök embereit, nálunk nem dráma lenne, hanem sírvaröhögős sitcom, túl az angol abszurd humoron. Lassan 1 éves a kormány, szóval közeledünk az évadzáró epizódig, látszik, hogy a Nagy Átívelő Szál így az évad végén az alkotmányozás. No,…..
Szizál 2011.04.01 09:50:49
@Gunther: végignézve a fiú "állományt", hát az ember szíve megszakad. Vagy olyanok mint a lepkefing ( 50 kiló vasággyal ) vagy a másik véglet, tunya, tohonya, elhízott korosztályok. Izom, magasság, állóképesség = semmi. Kitartás, céltudatosság = semmi.
Netbuzi, síró, meghatározhatatlan nemű, rendet és fegyelmet nem ismerő, kóválygó nemzedék... és sajnos miattunk lettek ilyenek. Lehet szidni a katonaságot, de valamit azért adott anno. És nem tudom miért lenne baj, ha nemzeti gárdához hasonló formációk felszívnák a fiúkat, megtanulnának terepen edződni, futni, úszni, lőni. A munka is nemesít, meg a kihívások is. Persze a kommunikáció most is olyan szar, mint 98-2002 között. Vagy ha lehet, még szarabb.
Szizál 2011.04.01 11:09:54
@simonmondja.: ki így, ki úgy jött ki, de megtanultak alkalmazkodni, ami nem egyenlő a meghunyászkodással. Megtanulták mi a bajtársiasság, kiröhögték a bunkó feljebbvalókat, barátságok születtek és az is kiderült, hogy ha nincs telefon, msn, skype, sms melyik az a párkapcsolat, ami kibír pár hónapot. Sőt még cigány-magyar barátságok is születtek, meg szálkásabb izmok... a mai gyerekek- tisztelet a kivételnek- attól beszarnak, ha füvet kell nyírni egy domboldalon. Még ahhoz is energiaital kell...
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Szizál 2011.03.24 11:08:50
@septem: köszönöm:)
Szizál 2011.03.24 13:17:38
@Szabó Borka: mennyi időm van a menekülésre Borka? Hozzád is menekülhetek? Mert ugye Te már jó helyen vagy.. külföldön, nyugaton, jól értettem :) ?
Szizál 2011.03.24 13:46:36
@Szabó Borka: csak vicc volt, mindenesetre meglepő, h mennyi - eddig is ide - kommentelőről bizonyosodott be : külföldről teszi. Mondjuk akkora távolságból nem kell félni Fecser pajtástól ( lásd régebbi posztok ) viszont felértékelődött bennem a hazaiak bátorsága.
Elnézve a tágabb családunk sok országban szétszóródott tagjait, van akinek el sem kell mennie innen mert már régen hazaérkezett, van aki meg hiába ment ezer kilométereket, sohase talált haza... Van másik utazás is...
Mindenki maga tudja. Tanulságos egy komment- folyam volt ez...