Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuronValor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy hatalmas témakör. Komplett, külön weblap járna neki, nem csak egy bejegyzés, de egyelőre se időm, se erőforrásom arra, hogy komolyan belekezdjek. (Bár nagyon érdekel.) Viszont a reggeli kávé melletti kómázás során ma nem (csak) híreket olvastam, hanem belebotlottam egy…..
WarhammerFantasy Wargame klub 2013.11.24 11:48:49
Szombaton végre terepasztal közelébe jutottam, méghozzá az új, szegedi  klub első összejövetelén! Írok róla, de előre figyelmeztetek minden olvasót, hogy a "tovább" gomb után csak naplószerű, szubjektív élménybeszámolót talál, nem tutorialt vagy játéktechnikai…..
Amikor tegnap a YouTube-on szörföztem hasznos warhammer figura festő videók után kutatva, belefutottam egy csatornába, amitől kapásból égnek állt a hátamon a szőr. Egy transzvesztita férfi hosszú, színes körömmel, elváltoztatott hangon festeget. Mielőtt bárki félreértené,…..
JuronValor 2013.11.13 20:45:45
Az Apokalipszis pónilovasai 5150 2011.02.07 21:32:00
Tavaly télen elhatároztuk, hogy jó lenne valami kis hadjáratot, hosszabb egybefüggő "kampányt" indítani, lehetőleg a Warhammer 40.000 világában. Ekkoriban mutattam be a Death Squads rendszerét, ami akkor nagy sikert aratott a klubtársak közül, többen meg is csináltuk a…..