Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sachi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lényeg, amit a címből is ki lehet olvasni, hogy nem látom a jövőm... Egyik nap elgondolkoztam, hogy mi lesz majd, de semmi... az égvilágon semmi nem jutott az eszembe, minden olyan valótlannak tűnt, az operáció, a színészi karrierem, az hogy valaha nekem férjem lesz és, hogy…..
sachi 2011.03.20 23:33:39
Szia Miranda! Szia StanCsi! Én még csak most kezdtem el olvasgatni a történetet, és a kommenteket... de átérzem az egészet, úgylátom mindegyikünkben ugyanazok az érzések, gondalmak fogalmazódnak meg. Higyjétek el én is most olyan szinten vagyok mint te Miranda, csak én 22 éves leszek, és nincs semmi az életemben, de erről én is tehetek, hisz nem mentem egyetemre mert úgy voltam vele, hogy úgysem húzom sokáig, nem volt még barátom, és nem járok el szórakozni mert nem érzek magamban elég erőt, és önbizalmat. És a családomat, barátaimat elhanyagolom, talán azt hiszik nem szeretem őket, de ezt is csak azért teszem hogy el tudjak szakadni tőlük.
Mindegy... Nem ez a lényeg, nektek még van esélyetek, higyjetek magatokban, szerintem erősebbek vagytok, és tartsatok össze mert ebben a "tökéletes" világban amiben elvileg élünk, mi csak hibák vagyunk, de ez nem igaz.... Mi többet tudunk, mint sokan mások, jobban tudjuk mi az a szenvedés. És most nem kell ez leszólni, azzal, hogy van aki elvesztette a szüleit. Ez is szörnyű és a fájdalom is őrítő, de az idő ott némileg enyhíti a sebeket, de nálunk a sebek nem gyógyúlnak, csak nagyobbak és fájdalmasabb... Ha gondoljátok elbeszélgetnék veletek, vagy aki átérzi amiket írtam, és szeretne beszélgetni. Az e-mail címem: sanci258@freemail.hu írjatok oda. Mindenkinek szép estét! És ne adjátok fel, mert értékesek vagytok a világnak...:)