Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizipók56

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észak-dunántúli régiórekordnak tűnik, hogy Polo elromlott, garanciális fényképezőgépéhez a Euronics szervizében 10, azaz tíz ott eltöltött hét után rendeltek alkatrészt. Most egy negyedévnél jár, és semmi se történt. Kálvária és kínzó kérdések a hajtás után. Kedves…..
Mire gondolhatott az az idegenszívű adathalász, aki ezzel a körlevéllel spammolta be egy halom olvasónkat? A jelszómegadásra felszólító kamuemail fordítószoftvere egyebek közt az "Ez hatalmas és magasan végzetes eset birtokol sugó minket" lugosibélai fordulattal…..
Mi is megírtuk korábban, hogy a Discovery Channel egyik legsikeresebb műsorának, a Man vs. Wild (Ember a vadon ellen) című dokurealitynek maximum a címe veszélyes, hiszen a főszereplő Bear Grylls a vadon helyett pihepuha ágyban alszik a forgatás alatt, és a nyersen elfogyasztott…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
A magyar marketing történetének egyik legpedálozósabb legmókásabb bocsánatkérő levelét olvashatja el, aki ide kattint, de még ne tegye, röviden elmesélem, mi az ábra. A sztori úgy kezdődött, hogy a Westend egyik biciklitárolójánál egy bringás aktivista a rossz minőségű…..
Új MÁV blog Vedd le a lábad 2007.09.14 07:05:00
Testvérblogunk nem szűkölködik mostanában postokkal. Bár ez már tényleg durva. Az ilyet ki kellene rugatni! Hello Blog Kedden délután a szokásos útvonalamon (Érd alsó - Bp. déli), mentem a barátnőmhöz, épp úgy, mint az elmúlt több mint egy évben. Ezen a vonalon már új…..
Vizipók56 2007.09.15 17:20:33
Kedves BKV figyelő · www.bkvfigyelo.blog.hu 2007.09.15. 14:35:02 !
Ez kb. annyi, mintha azt mondanám: Én most letépem ugyan a körmeid, de ugye mennyivel kellemesebb, mintha még a szemed is kinyomnám és megnyúználak.... Természetesen igazad van, nem szívesen ülnék az általad jellemzett helyre - de hidd már el kérlek, a Te lábad helyére sem!
Amúgy - gondolom véletlenségből - elírtad az alábbiakat:
amig = amíg
szakatt = szakadt
mozsdatlan = mosdatlan
düdös = büdös (vagy dühös? :-))
össze szart = összeszart
hugyozott = húgyozott
fellül = felül
akadájozok = akadályozok

A fentiek fényében kezdem megérteni álláspontod...:-)
Vizipók56 2007.09.15 19:57:48
BKV figyelő · www.bkvfigyelo.blog.hu 2007.09.15. 18:29:30

dékltzweurzteu84zt4e5645 456o 54o4

(Tudod ez az én egyszerűsített, internetes nyelvem. Azt jelenti: Végezd el legalább a nyolc általánost, azután írj!)
Új MÁV blog KARÁM 2007.09.11 10:46:09
Tegeződünk, tegeződünk? A mai napon (09-11) történt meg a következő eset. Nem olyan régen sikerült vennünk egy házat Üllön ami azt eredményezte, hogy a napi közlekedést kocsival sajnos nem tudjuk megoldani a dugók miatt, ezért "kényszerültünk" a MÁV…..
Megszüntették a tornasort, mert frusztrálja a gyerekeket IndexA személyiségi jogok védelme miatt egy budapesti iskolában nem állítják tornasorba a gyerekeket. A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesületének elnöke szerint tornasor nem a megkülönböztetést…..