Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emerico81

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
Emerico81 2012.10.08 08:53:18
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
ALLES Tesco-s bevásárlás 2011.07.16 16:24:00
Történt minap, hogy egy megyeszékhelyen lévő Tesco bevásárlóközpontban intéztem a nagybevásárlást. A napot és a pontos helyszínt nem szeretném konkrétan leírni, nehogy az eladó kerüljön kellemetlen helyzetbe miattam, mert nagyon rendes volt. Előre leszögezem, hogy a húsok,…..
Napi autós posztunk szerencsétlenül járt alanyának készséggel cserélte le az Opel Maxabo az alkatrészt - a baj csupán annyi, hogy nem azt, amelyiket kellett volna. A többszörös ráfizetés ellenére a cég a megbánás legkisebb jelét sem mutatja.Történt ugyanis, 2011 áprilisában,…..