Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petyafej

19 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eszemtokja No.18 - Triggers 2011.05.26 15:33:00
köröm - Úgy 8 vagy talán már 9 éve új lakásba költözöm, nincs benne semmi flanc, csak egy darab hatalmas, ezüstszín hűtő, amire valami bulin kikerül egy Gyűrűk ura plakát. Reggeli kávézás közben mindig azt nézem, hogy Frodó körme le van rágva, valamiért folyton ez jár a…..
eszemtokja No. 17 - Dióhéjában 2011.05.13 22:32:00
Végül úgy tűnik, mégsem veszek el örökre.... de ez már szinte csak a véletlen műve. Az elmúlt pár hétben nagyjából minden nap sikerült olyan hajnali 1-kor feküdnöm és reggel 5-kor kelnem - nem panasznak mondom, mert ráadásul mindez már a múlté (remélem örökre), de végül…..
eszemtokja No. 16 - Stay tuned 2011.05.06 08:50:00
Fuh, meg vagyok még. Illetve nem is tudom. Tegye fel a kezét, akinek szintén szörnyen telt az elmúlt két hete. Úgy tűnik, hogy nagyjából sikerült mindent megoldani és egyelőre azt tervezem, hogy jövő hét szerdától már nyugodt és békés életem lesz.  Vagyis inkább azon van…..
Amennyiben nem rég valaki rám köszönt azzal, hogy "Ugye emlékeztek még rám?". Az univerzum persze nem tehet róla, hogy elég ostobán reagáltam rá, de szerencsére nem annyira, hogy az rajtam kívül másnak is feltűnt volna.A vegán diéta pedig, ha másra nem jó, arra…..
eszemtokja No. 14 - Leon, a proli 2011.04.17 21:24:00
Az új dolgozóknak köszönhetően sikerült viszonylag nagy mennyiségű munkát másokra testálnom, aminek az lett a kellemes következménye, hogy végre volt időm proliskodni. Az időzítés teljesen jó volt, mert legalább végig élveztem a Titanic fesztiválon három remek filmet; egy…..
petyafej 2011.04.18 12:19:08
@mariann49: Na tessék, hát ennyire értek a húsokhoz: a kolbász nincs megfőzve? Ez nekem új :-)
Van olyan, hogy raw food diet, de nem tudom, hogy milyenek a restrikciók, pontosan. Mindenesetre régebben például nagy áfonyás-rántott camambert fogyasztó voltam, de most biztos nemet mondanék rá. Ennek örömére eszem is most egy kis epret.
petyafej 2011.04.18 13:04:17
@mariann49: Ó, hát én még egy szúnyogot sem csaptam le életemben, úgyhogy nem akarom egy disznóval kezdeni :-)
Mondjuk nem tudom, hogy mennyi gyümölcs fér beléd, persze, de én öreg koromra ételben nagyon válogatós lettem, de szerintem így, hogy alig fogy nálunk hús (azért a 6 éves nem fal fel minden héten egy fél marhát), nem annyira vészes.
Én szívesen kertészkednék, ha valaki szponzorálna, egyedül locsolásban nem vagyok erős, de most például szívesebben ültetnék kint virágokat (vagy nyírnék füvet), de egyelőre egy számítógép előtt sínylődöm a kies belvárosban. Ha esetleg egy komoly szándékú szponzor is olvassa a blogomat, akkor leginkább egy pálmaháznak örülnék :-D
petyafej 2011.04.17 23:34:41
@kicsimud: Lehet, hogy nem jó semmire :-) Hát húst azt már nagyon régen nem eszem, mittudomén 4 vagy 5 éve (illetve, ha olyan helyen vagyok, ahol van friss tengeriherkentyű, akkor azt fogyasztok, de mondjuk ez van, hogy évekig nem fordul elő). Egyszerűen csak kíváncsi vagyok arra, hogy jobban érzi-e magát a szervezetem, ha egy ideig nem eszem tejtermékeket. Szóval én nem teóriákban hiszek meg tudományos magyarázatokban, hanem emberkísérleteket végzek magamon, az a biztos :-) (Megjegyzem, a japán koszttól remekül éreztem magam, az biztos, nekem valahogy bejönnek ezek a nyers ételek. Most konkrétan azt érzem például, ha megennék egy rántott sajtot, akkor felfordulnék.)
eszemtokja No. 13 - Nihil obstat 2011.04.11 16:41:00
Erről a nagy retrózásról ,eszembe jutott AK nagyitól zsákmányolt kedvenc könyvem, Dr. Tóth Tihamér: Ne igyál! című remekműve, amit még 1909-ben vetett papírra és a diákjainak szánta. Íme egy elrettentő példa belőle:1740-ben született egy Ada Jurke nevű asszony, ki a múlt…..
Gondoltam, hogyha majd hazajövök, akkor milyen békésen (és hatékonyan) fogok dolgozni, most, hogy a kis Rudapithecus napközben a Cica csoportot szórakoztatja. Aztán a hét elején kiderült, hogy a kedves édesapja elutazik valahova (leszoktam arról, hogy megkérdezzem merre jár, amikor…..
eszemtokja No. 11 - Waxwork 2011.04.05 21:25:00
 Az úgy volt, hogy Bangkokban elmentünk a helyi cápa campónába, ami szintén egy pláza alagsorában található, mint a kuala lumpuri és miután végeztünk vele, nagy sikoltozásra lettem figyelmes, amit pár iskoláslány csapott egy viaszfigura előtt, mert ugyanebben a plázában…..
petyafej 2011.04.05 23:22:48
@kicsimud: Muddy, "Berni" onnan jött, hogy életemben másodszor tegnap gondoltam, hogy nem jó neki lenni. Először akkor gondoltam, amikor egyszer találkozni akartam egy fotós pajtásommal, aki éppen akkor bulvárban utazott, és azt mondta, hogy jó ráér, de éppen dolgozik, menjek oda. Na ez gyakorlatilag egy bokrot takart, ahonnan neki GB-re kellett leselkednie, kamerával a kezében, de végül is kellemes este volt, annak ellenére, hogy a paparazzózás alanya meglépett valamilyen fondorlatos módon. Tegnap meg szimplán csak bejött a közértbe, de látszott rajta, hogy nem jó neki lenni, úgyhogy majdnem megsajnáltam, de aztán nem, mert elvitte az utolsó kiflit.
petyafej 2011.04.08 20:07:44
@mariann49: Pontosan, amikor Tussaud néni működött, akkor volt értelme. A 6 éves még félne azért a Dungeontól, lehet, hogy imádja a zombikat meg szeret vagánykodni, de azért belül még egy kis puhalelkű nyuszika, de ez így van jól + még nem árultam el neki, hogy az emberek bizony rútul megkínozták egymást a történelem során. Úgyhogy megyek is, mert már szólt, hogy "Anyácska, gyere szeretgetni." :-)
eszemtokja No. 6. - Pranked 2011.03.30 09:53:00
Az úgy van, hogy volt nekem az Antikrisztus nagymamám, aki különböző viselt dolgai miatt nem volt a legnépszerűbb családtag és a húgom meg az anyukám néha megviccelik egymást azzal, hogy váratlan helyeken elrejtik az egyik leánykori képét egymás szobájában. Egy ideje kicsit…..
A kisgyerekről feltett egy videót az apukája korábban, amit mostanra 1200-an néztek meg. Amúgy nem egy kérkedős típus, de a legváratlanabb helyzetekben tudja idegenekkel közölni (például a büdös szomszéd nénivel*), hogy "Tudja, öreg hölgyem, van egy nagyon népszerű videóm…..
Most méltatom egy kicsit a szerencsénket, már ami a természeti- és egyéb katasztrófákat illeti, sokkal jobb, mint egy lottónyeremény. Kezdődött azzal, hogy sikerült még a cunami előtt egy nappal elhagyni a szigetet (Koh Phangan ugyan elég messze van szegény Japántól, meg…..
eszemtokja No. 5. - Baliban 2011.03.30 08:40:00
Szóval akkor Bali.... Megmondom őszintén, hogy igazán sosem vágytam oda, ez is azon célpontok egyike volt, ami olyan "odamennek a sznob ismerősök" kategóriába tartozott (mint Dominika vagy a Maldív-szigetek), ami nyilván nem azt jelenti, hogy ezek rossz helyek lennének, mert…..
...de a szüleim házával szemben folyó építkezés kőmíves legényei miatt mindenképpen érdemes volt hazajönni, csodálatos akvarista káromkodásokat tudnak. Ma például az "Ó, hogy a karmos béka verné a farkad minden este véresre!" mondatot sikerült feljegyeznem , ami…..
Egy francia nudista monokiniző hölgypárral azon elmélkedtünk, hogy vajon létező műfaj-e az, ha megismerkedsz egy 150-200 kilós személlyel, akit emiatt nem igazán vonzó számodra, és aztán az illető lefogy valami kívánatos súlyra, na akkor például bele lehet-e szeretni vagy mindig…..
Azért, mert egy egyszerű "igen" helyett, ezt válaszolják például: "Jól van, akkor úgy állítom be a Falcon pályáját, hogy minél több kérdéses szektort érintsünk."(Sajnos nem az űrcsempészet a főprofilunk, csak érintőlegesen foglalkozunk vele.)..
Eddig bírtam a freeblogot, egyszerűen nem leletem, hogy hogyan lehet a kommentálást engedélyezni és túl öreg vagyok már az ilyen izgalmakhoz.Közben sajnos ott kellett hagynunk Lumpit, bár majdnem nem sikerült, mert a legnagyobb "rileksz, rileksz" munkásember a hosztelben…..
petyafej 2011.03.20 16:57:48
@kicsimud: jaj, meg vagyok tisztelve :-) amúgy tényleg nem értem ezt a légkondi mániát, hacsak azért nem csinálják, mert így legalább talpig dzsínszben vonulhatnak. de ismersz olyat, akit valaha valamiért megbüntettek Szingapúrban? majd feltúrom a netet is ezért. + volt valami olyan is, hogy nem léphetnek be olyan férfiak, akiknek a gallérja alá ér a hajuk - vagy ezt csak álmodtam?
eszemtokja No. 2. - Lumpika 2011.03.13 15:37:00
Amikor először Kuala Lumpurban jártam, a gépünk este 11-kor szállt le. Ebben persze még semmi rendkívüli nem lett volna, ha nem december 31-én történik a dolog. Végül sikerült taxit fognunk, de két perccel később az indai úr közölte velünk, hogy már pedig ő most megnézi…..
eszemtokja No. 1. - Dél-Thaiföld 2011.03.11 15:34:00
Elindultunk közben szépen, jól otthagytuk a Paradicsomot, pedig finom volt. Először elkompoztunk Donsakba, szerencsére most nem volt viharos a víz, úgyhogy a hányózacskó nem kellett rendeltetésszerűen használni. Donsakból busszal Surat Thaniba mentünk, ahol van egy vicces nevű…..
A lány felnézett a monitor mögül, előtte a sötét semmi terült el, a távolban végtelenszám világító halászhajók. Lassan búcsúzni készült, pedig a két hónap alatt egészen megszokta, hogy apró homokszemek terítik be a lepedőt, bármennyi időt is tölt a porolással.…..