Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorddd

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint nyilvánossá vált a MAFL Divízió I. versenynaptára sokan elkezdték találgatni az esélyeket. Most én is megpróbálom virtuálisan lejátszani a szezont a sorsolás alapján és felmérni az erőviszonyokat. Korai még talán erősorrendet megállapítani, de érdekes eljátszani a…..
Gridiron blog Hét eleji jegyzet 2010.06.22 16:50:00
Kedd délutáni eszmefuttatás aktuális ügyekről.Elmarad az izgalmas végjáték a Divízió II-ben. Hétvégén eldőlt a végleges sorrend a másodosztályban, a hátralévő két mérkőzés már csak szépségtapaszt jelenthet a csapatoknak. A szombaton lejátszott Tata Mustangs - Budapest…..
90 Tökéletes katona 2009.08.19 00:51:00
Év: 1992   Jó: Jean-Claude Van Damme   Rossz: Dolph Lundgren   Csaj: Ally Walker   Nehéz bármit mondani. Videotéka rovatunkban a korszakalkotó művek felhőkarcolójának -5. szinten lekalapált tartóeleme következik. Először moziztuk, utána kivettük, majd…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..
még 1 yard Ki nyeri a Super Bowlt? 2008.12.29 10:53:00
Az alapszakasznak vége, itt az idő, hogy kicsit okoskodjunk arról, hogy ki nyeri a bajnokságot, kinek milyen esélyei vannak a playoffban. Január 3-án kezdődik a rájátszás, amikor a (valószínűleg) az év újoncával felálló Atlanta Falcons az Arizona Cardinalshoz látogat, ahol Kurt…..