Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NiDDAz0r

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vasárnapi GIF 2012.04.01 03:37:00
- niddazlullabiez - - 2012.01.25 18:06:16
 Imádom, amikor nyugodtan, szinte halkan megmondom valakinek a véleményem és az illető könnyes szemekkel, ordítva válaszol bunkó stílusban, mert csak annyira képes. Ilyenkor mindig tudom, hogy pontosan eltaláltam és bármit is mond, nem lesz képes megsérteni vele, mert közel sem…..
- Szia, segíthetek?- Szia, köszönöm, nem.- De megtalálod?- (*wtf*) Meg (Egyáltalán tudod, mit keresek? És látsz nálam vakvezető kutyát vagy rajtam SZTK keretes szemüveget? Hidd el, nem azért guggoltam le ide, mert mosóporokat keresek a szempillaspirál polcon...), megtalálom..Miért…..
 Akkor lesz 2 jegy Zürichig. Pesttől, igen. Este 7-kor vagy mikor indul a vonat, nem? Na. De Zürichben csak egy állomás van ugye? Ha azt mondom, hogy jöjjenek értem Zürichben az állomásra, akkor nem másikra fognak menni? Megtalálnak, nem? Csak meg. Az a végállomás? Akkor ott…..
Rá ne kattints, mert adathalász! Tönkreteszi a géped! Megöli a gyerekeid! Elviszi nagyanyád nyugdíját!Szinte minden napra jut egy ilyen post valakitől... Ilyesmit mondani kell? Sosem értettem, (magamból kiindulva) hogy ki kattint rá ilyenekre... Vagy ha rákattint, esetleg videora, még…..
  Hát nem ezzel akartam kezdeni az új évet, de így alakult. Az idei első levél C72-től érkezett egyenesen a Horváth-kertből (melynek fejlesztéséről már tavasszal volt szó az Urbanistán):     Kedves Urbanista! BÚÉK, és további jó munkát kívánunk az új…..
Subba Mhhmm-mmhmmm-mmmhmm-mmh! 2011.12.28 12:15:11
NiDDAz0r 2011.12.28 19:10:20
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell,…..
- niddazlullabiez - Így közlekedj 2011.05.12 21:44:00
 Közlekedés:   1. A járda jobb oldalán mész. Nem mész át balra. Nem mész középen. Jobb. Oldalon. Mész. Baszdmeg. 2. Ha előzöl, akkor az én baloldalamon teszed, nem pedig jobbról. 3. Nem lóbálod a kurva kezed, mert nagyon idegesítő, mikor valaki éppen kikerülne, és…..
 Sajnálom, hogy piros a kabátom.Sajnálom, hogy csillog a karkötőm, a fülbevalóm, az órám és a táskám is.Sajnálom, hogy a szemem is úgy festem ki, mintha Oscar-díj átadásra mennék.Sajnálom, hogy a cipőm platformos, és nem mozog még a sarka a nem éppen pehely súlyom…..
- niddazlullabiez - Újra itt. 2011.04.06 16:59:30
Sokadjára, de újra itt.. Volt már pár blogom, eddig sem olvasta a kutya sem, valószínűleg ezután sem leszek népszerű, de pont megfelel ez a hely kiokádni azt, ami felgyülelmlett... ..